ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρόμος στην αγορά από τα σενάρια για lockdown: «Θα είναι καταστροφή ολική – Τέλος!»

1 min read

Η κυβέρνηση μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει lockdown, παρά μόνο μέτρα μετά τις γιορτές, όμως ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του AΠΘ Δ.Σαρηγιάννης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η χώρα δεν θα αποφύγει το καθολικό lockdown εξαιτίας της Όμικρον.

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να φτάσει στην έσχατη αυτή λύση, αλλά το τι θα γίνει θα κριθεί από τους ρυθμούς διάδοσης της Όμικρον μετάλλαξης» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, αφήνοντας ανοικτά όλα τα σενάρια, σπέρνοντας πανικό σε κύκλους και παράγοντες της αγοράς.

«Ένα lockdown θα μας κόψει τα χέρια» αναφέρει ο κ.Γιάννης Καραγιάννης, επιχειρηματίας με οικιακά είδη, στην οδό Βουλής.

«Κι αυτό αφορά εμάς με τα είδη σπιτιού που αυτές τις μέρες αλλά και ο Γενάρης είναι ένας καλός μήνας για αγορές» εξηγεί, τονίζοντας ότι και με ενδιάμεσες καταστάσεις μέτρων «η ψυχολογία του πελάτη πέφτει κατακόρυφα».

«Θα είναι καταστροφή ολική. Τέλος!»

Ακόμη και σήμερα «παραμονή Χριστουγέννων» διαπιστώνει ότι η αγορά στο κέντρο είναι αφύσικα για την εποχή «μαγκωμένη».

«Δείτε τα πλάνα στην τηλεόραση από τον κόσμο στην Ερμού. Δεν έχει κανένας ψώνια. Βόλτες κάνουνε οι άνθρωποι» επισημαίνει στο Sputnik. Το αποδίδει «στον φόβο» και στο ότι «δεν προβαίνουν σε αγορές που δεν θεωρούν αναγκαίες».

Και ο Παναγιώτης Βεργέτης με εμπορικό ειδών ανδρικής ένδυσης στην οδό Κολοκοτρώνη, για αρκετές γενιές, αρνείται να αποδεχτεί ότι μπορεί να επιβληθεί νέο lockdown από τη νέα χρονιά.

«Θα είναι καταστροφή ολική. Τέλος!» λέει αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω.

«Ούτε καν το συζητάμε. Εκτός πραγματικότητας»

Εξίσου «αδιάλλακτος» εμφανίζεται ενόψει του «σεναρίου» ενός νέου lockdown και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.