ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

TΡΟΜΟΣ στη ΣΟΥΗΔΙΑ! Καλείται ο ΣΤΡΑΤΟΣ για επαναφορά της τάξης; O ρόλος των μεταναστών…

1 min read

Σαράντα τρία άτομα σκοτώθηκαν στη Σουηδία το 2017 και το νέο έτος δεν έδειξε πολλά σημάδια βελτίωσης. Απαντώντας στην μεγάλη βία και τις δολοφονίες από τα εγκληματικά στοιχεία στο Μάλμο, το Γκέτεμποργκ και τη Στοκχόλμη, ο αρχηγός της σουηδικής εθνικής αστυνομίας δεσμεύθηκε να αυξήσει τον αριθμό αστυνομικών, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει σύντομα ανάγκη να συνδράμει ακόμη και ο στρατός.

“Είναι δύσκολο να εξαλειφθούν οι δολοφονίες εντελώς, αλλά πρέπει να μειώσουμε σημαντικά τα επίπεδα”, δήλωσε ο Dan Eliasson.

Η αστυνομική δύναμη του Eliasson έχει πολλά να αντιμετωπίσει. Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε επίθεση με έναν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από αστυνομικό τμήμα στην περιοχή του Rosengård του Malmö σε αυτό που η αστυνομία αποκαλούσε «απάντηση από εγκληματίες».

Όχι πολύ καιρό πριν, ένα αστυνομικό αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από αστυνομικό τμήμα στο κέντρο του Malmö υπέστη ζημιά από μια άλλη έκρηξη.

Εν τω μεταξύ, δύο νεαροί άνδρες σκοτώθηκαν πρόσφατα στο προάστιο της Στοκχόλμης Rinkeby και υπήρξαν επίσης πρόσφατοι δολοφονίες στο Helsingborg, στο Sundbyberg και στο Malmö.

Μεγάλο ρόλο σε αυτές τις δολοφονίες έχει παίξει το πείραμα του πολυπολιτισμού στη χώρα, και η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα.

Για το σημαντικό αυτό πρόβλημα έχουν έχουν δημοσιευτεί δεκάδες άρθρα στην Σουηδία, ενώ και οι New York Times σήμερα δημοσίευσαν ένα άρθρο με τον σοκαριστικό τίτλο “Οι νέοι περιπλανιούνται στους δρόμους με τουφέκια, καθώς η Σουηδία κατακλύζεται από το έγκλημα” ο οποίος δείχνει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα.

 

Με πληροφορίες από The Local Sweden & New York Times

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση