ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρόμος από οπλισμένο άνδρα που μαχαίρωσε στο στήθος επιβάτη σε σταθμό τρένων στο Λονδίνο

1 min read

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε την Τρίτη επίθεση αγνώστου σε πολίτες στον σταθμό των τρένων Χάκνι Σέντραλ, στο ανατολικό Λονδίνο. Ο δράστης κράδαινε μεγάλο μαχαίρι προκαλώντας πανικό στο σταθμό.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία, που φέρνει τραύμα στο στήθος, και τον διακόμισε σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο αν ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα ή πρόκειται για κάποια τρομοκρατική επίθεση. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως ο δράστης φαινόταν «τρελαμένος» και πως φώναζε: «Θα σας σκοτώσω όλους»!

Όσοι έχουν μιλήσει είτε στα ΜΜΕ είτε μέσω social media, είναι έντρομοι. Λένε ότι ο δράστης μαχαίρωσε έναν άνδρα με το -περίπου- 30 εκατοστών μαχαίρι που κρατούσε.

Μια ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, η 29χρονη Leon Bruff, ήταν στο ίδιο βαγόνι με τον δράστη. Δηλώνει πως πανικόβλητοι επιβάτες «έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον μανιακό«.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο δράστης έλεγε: «Μην τα βάζετε μαζί μου, θα σας σκοτώσω όλους»!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ενώ το θύμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.