ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρομακτικά τα κατορθώματα του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό

1 min read

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε χατ τρικ με τον Ατρόμητο παίζοντας σε αυτό το ματς με… μισή προπόνηση. «Καυτός» ενόψει Μαρσέιγ ο Μαροκινός, θέλει δουλειά ο Λοβέρα.

«Είναι killer στην περιοχή», είπε ο Κώστας Φορτούνης αναφερόμενος στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός χωρίς να βάλει καμία δόση υπερβολής είπε τα πράγματα όπως έχουν για τον συμπαίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που έχει αυτόν τον παίκτη στο ρόστερ του, έναν επιθετικό που έχει το εύκολο γκολ.

Γινόταν μεγάλη κουβέντα γιατί είχε μείνει για ένα διάστημα μακριά από το γκολ, αλλά πλέον ο ίδιος βάλθηκε να δώσει ηχηρές απαντήσεις. Ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει πέντε φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα και μία στα play off του Champions League κόντρα στην Ομόνοια.

Αυτό, όμως, που κάνει με τον Ατρόμητο είναι συγκλονιστικό. Ο 33χρονος επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής. Ταλαιπωρήθηκε λόγω της απεργίας μένοντας στη Γαλλία, διότι η πτήση του ακυρώθηκε. Έκανε μία αποθεραπεία την Παρασκευή και έπαιξε κόντρα στον Ατρόμητο. Έκανε το δεύτερο του χατ τρικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (πέρσι στη Λαμία το πρώτο) και οδήγησε την ομάδα του σε μία άνετη νίκη.

Ο Ελ Αραμπί σε επτά τελικές προσπάθειες στο φετινό πρωτάθλημα έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές. Ο Μαροκινός έχει βαλθεί να ξεπεράσει την περσινή του εξαιρετική σεζόν και όλα αυτά στα 33 του χρόνια. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ενόψει Μαρσέιγ έχει “καυτό” τον βασικό του επιθετικό. Ένας Ελ Αραμπί που περιμένει τη Μαρσέιγ πως και πως. Απέναντι της είχε βάλει το πρώτο του γκολ στο Σαμπιονά και ο Μαρτίνς πάνω του θα ποντάρει για να ξεκινήσει με το δεξί τον όμιλο.

Πέρα απ’ όλα τα άλλα ο έμπειρος επιθετικός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο διόρθωνε και τις μουτζούρες των συμπαικτών του. Μία από αυτές έγινε στο φινάλε του ματς με πρωταγωνιστή τον Λοβέρα. Η φάση που φεύγει στην κόντρα και δίπλα του κινείται ο Ραντζέλοβιτς είναι η επιτομή πως ακόμα θέλει δουλειά για να πάρει φανέλα βασικού. Είναι απλά απαράδεκτο να μη δίνει τη μπάλα στον συμπαίκτη του για να γίνει το γκολ και να επιχειρεί να το βάλει μόνος του. Ο Λοβέρα έχει κάνει μεγάλο λάθος στη συγκεκριμένη φάση και για να παίξεις σε τόσο υψηλό επίπεδο θα πρέπει να ωριμάσεις και να βάζεις την ομάδα πάνω απ’ όλα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.