ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρικούβερτο γλέντι στο Γουδή με 2.000 άτομα χωρίς αποστάσεις και μέτρα!

1 min read

Ζωντανή μουσική, λουλούδια, κλαρίνα, αγκαλιές, χειραψίες κι ας… κρατήσουν οι χοροί στο Άλσος του Ελληνικού Στρατού στου Γουδή, όπου στήθηκε γλέντι τρικούβερτο με τη συμμετοχή 2.000 ατόμων.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, οι αποστάσεις και τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό πήγαν… περίπατο και η πίστα ήταν γεμάτη με κόσμο που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

«Εφαρμόσαμε τα μέτρα στο 100%»

Εφαρμόσαμε στο 100% τα μέτρα, αλλά περιμέναμε 500 με 600 άτομα, είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιών Ζωγραφιωτών, Δημήτρης Μπίτσικας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Μαζί Σου.

«Δεν είναι και έτσι όπως δείχνει ο φακός τόσο πολύ. Το δείχνει πιστεύω λίγο παραπάνω» πρόσθεσε ο κ. Μπίτσικας.

Σύμφωνα με τον ίδιο είχαν τηρηθεί οι προβλεπόμενες αποστάσεις στα τραπέζια και τον αριθμό των ατόμων ανά τραπέζι ενώ υπήρχαν και αντισηπτικά. Εξήγησε ότι όταν γέμισε με κόσμο ο χώρος έκλεισαν οι κεντρικές πύλες, ωστόσο συνέχισαν να μπαίνουν άτομα από παράπλευρες εισόδους.

«Ήταν ασυγκράτητοι. Πήγα πάρα πολλές φορές στην πίστα και τους είπα και κατέβηκαν» είπε ο κ. Μπίτσικας και πρόσθεσε ότι μετά από λίγο και πάλι η πίστα γέμιζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.