ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με λίγες βροχές και σποραδικές καταιγίδες Στους 32 βαθμούς το θερμόμετρο

1 min read

Συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες η αστάθεια του καιρού. Σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα.


Για σήμερα Σάββατο, στα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες που θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα πελάγη 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νερώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και γρήγορα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, που θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που πιθανώς στα ανατολικά να είναι κατά τόπους έντονα, θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση τις βραδινές ώρες και στα δυτικά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς και στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βορειότερα νησιά μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι στα βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή της Πεντηκοστής

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

Για την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.