ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: Το τραγελαφικό προεκλογικό σποτ για τους πλειστηριασμούς! [βίντεο]

1 min read

Η επέτειος τριών χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στις 25 Ιανουαρίου 2015, συμπίπτει με την κατάρρευση των πολιτικών μύθων που καλλιέργησε το κόμμα της Αριστεράς τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και με τη διάψευση των προσδοκιών μιας μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού, που πίστεψε στις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις, που μοίρασε αφειδώς σχεδόν σε όλες τις κοινωνικές τάξεις για να κατακτήσει την εξουσία, αποδείχθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε τελικά το… μαγικό ραβδί, με το οποίο θα έδινε τέλος στα Μνημόνια και στα μέτρα λιτότητας, όπως πολλοί πίστεψαν. Διαψεύστηκε όταν ο κ. Τσίπρας έλεγε το 2014 από το Ηράκλειο, για τους δανειστές, ότι «θα παίζουμε τη λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη».

Ειδικά τους πλειστηριασμούς τους πολέμησε με μανία, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που πλέον καλείται να κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς… παντού!

Τι κι αν προσπαθούν οι κυβερνώντες να μας πείσουν ότι «δεν θυμόμαστε» ή ότι «δεν καταλάβαμε», τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να μην ξεχάσουμε…

Δείτε λοιπόν το μήνυμα με τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς πριν τις εκλογές και αν σας έχει μείνει κουράγιο… ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu