ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρέμουν τις αποδοκιμασίες οι υπουργοί μετά τη συμφωνία με Ζάεφ (vids)

1 min read

Έντονη αναταραχή επικρατεί μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τους συνεχείς δημόσιους προπηλακισμούς που δέχονται, μετά και την απόφασή τους να εκχωρήσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στην πΓΔΜ.

Τα κρούσματα επιθέσεων έχουν κλιμακωθεί μετά την απόφαση ενώ η οργή του λαού που, ύστερα και από τις διαρκείς διαψεύσεις σε οικονομικό επίπεδο, βλέπει να παραχωρείται η περιοχή που για χρόνια αποτέλεσε μήλον της έριδος για Έλληνες πολιτικούς και διπλωμάτες έχει εκτραχύνει την υπάρχουσα κατάσταση.

Πλέον, φαίνεται ότι οι υπουργοί που, έτσι κι αλλιώς είχαν μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους, θα παραμείνουν κλεισμένοι στα κομματικά γραφεία τους προκειμένου να αποφύγουν την οργή του ελληνικού λαού.

Πάντως, όπως συχνά ακούγεται, οι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης καλούνται να αντιμετωπίσουν το «τέρας» που οι ίδιοι εξέθρεψαν καθώς, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, καλούσαν τον κόσμο να προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες απέναντι στην τότε διακυβέρνηση της χώρας.

Έτρεχε να κρυφτεί η Κουντουρά στα Χανιά

Την ώρα που η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά έφτασε στα Χανιά για να πραγματοποιήσει εγκαίνια των γραφείων του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πολίτες της περιοχής της επεφύλασσαν “θερμή” υποδοχή με έντονες αποδοκιμασίες.

Οι διαμαρτυρομένοι φώναζαν στην υπουργό Τουρισμού συνθήματα για τη Μακεδονία επιρρίπτοντας ευθύνες στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Αξίζε να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων για την αποφυγή επεισοδίων, με τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για πρωτόγνωρες εικόνες.

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κοντονή – Τζάκρη

Αποδοκιμασίες και φωνές για προδότες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του Σύριζα Θεοδώρα Τζάκρη την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών αλλά και την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης εξερχόταν απο το Δημαρχείο.

Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν σε εκείνο το σημείο, άρχισε να τους γιουχάρει και να τους αποκαλεί «προδότες».

Αποδοκίμασαν και τον Παπαδόπουλο στη Λάρισα

Έντονες αποδοκιμασίες άκουσε από τους παρευρισκομένους σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Λάρισας όπου συμμετείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Κατά την ομιλία του σε ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, το πλήθος άρχισε να φωνάζει διαμαρτυρόμενο για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ, επικρίνοντας τον βουλευτή για τη στήριξή του στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα φανερά ενοχλημένος και αποχώρησε.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.