ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τρεις αλλοδαποί συνέχισαν στη Σάμο τις κλοπές μετά τη Θεσσαλονίκη!

1 min read

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους δικαιούχους, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες κλοπές

Σε απανωτές κλοπές είχαν επιδοθεί το τελευταίο τριήμερο στην περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο τρεις νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι συνέχιζαν την παράνομη δράση που είχαν ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες ηλικίας 18, 24 και 26 χρόνων είχαν κλέψει στο Καρλόβασι τρία ποδήλατα, ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκε ένα ακόμη κινητό το οποίο, όπως προέκυψε είχε κλαπεί από μια 44χρονη Ελληνίδα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης πριν από δυο μήνες!

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους δικαιούχους, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες κλοπές. Οι τρεις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου και κρατούνται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.