ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραυματίες αστυνομικοί από σοβαρό τροχαίο στο Μενίδι [εικόνες]

1 min read


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Μενίδι και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Διονυσίου. Στο τροχαίο που έγινε απογευματινές ώρες της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου ένα περιπολικό εμβολίστηκε από διερχόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα το περιπολικό να πέσει στο ρέμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ υπό την επήρεια μέθης και με υπερβολική ταχύτητα κινούταν επί της Αγίου Διονυσίου και εμβόλισε το διερχόμενο περιπολικό. Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έχασε τον έλεγχο παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.


Απο τη σύγκρουση τραυματίες ανασύρθηκαν ο υπαίτιος οδηγός του οχήματος και οι δύο Αστυνομικοί- ενας με σοβαρά κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο, ωμοπλάτη και πλευρά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αναφέρει το nadiareport.gr.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος μετέβη κλιμάκιο του 6ου Πυροσβεστικού, ΤΟΤΑ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Με επιχείρηση οι Πυροσβέστες ανέσυραν τους δύο Αστυνομικούς από το ρέμα και απεγκλώβισαν τον οδηγό του επιβατικού οχήματος.

Με ασθενοφόρα οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.