ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγουδιστής τα «χώνει άγρια» στον Θέμη Αδαμαντίδη

1 min read

«Ο κύριος Αδαμαντίδης θέλησε να αποχωρήσει και να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψει γιορτών χωρίς δουλειά», εγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πάνος Καλίδης

Πριν από λίγες μέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχώρησε από το σχήμα όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου. Ο Πάνος Καλίδης προφανώς ενοχλημένος και απογοητευμένος από την απόφαση του συναδέλφου του να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagam.

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πανος Καλιδης (@panoskalidis) στις

 

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό ο Θέμης Αδαμαντίδης θα συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.