ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία στον Βύρωνα: Εγγονός σκότωσε τη γιαγιά του

1 min read

Συνελήφθη ο εγγονός της άτυχης ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή στο Βύρωνα. Η δολοφονία αποδίδεται σε άγριο ξυλοδαρμό ο οποίος έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από τον εγγονό της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με μώλωπες στο πρόσωπο, ωστόσο δεν έφερε κάποιο άλλο σημάδι που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η ηλικιωμένη έφερε στο σώμα της μώλωπες που προέρχονται από χτυπήματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στα πλευρά.

Σύμφωνα με το Tlive ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να κακοποιούσε το θύμα συστηματικά. Ο εισαγγελέας είχε δώσει στο παρελθόν εντολή για τον εγκλεισμό του δράστη σε ψυχιατρική κλινική.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο εγγονός πήρε εξιτήριο από την κλινική και συνέχισε να συγκατοικεί με την ηλικιωμένη, η οποία ζούσε και τους δύο με την πενιχρή σύνταξή της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο παρελθόν γείτονες είχαν κάνει στην αστυνομία καταγγελίες που ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα κακοποιούνταν.

Λίγα λεπτά μετά το έγκλημα ο εγγονός κάλεσε στην αστυνομία και δήλωσε «η γιαγιά μου είναι νεκρή, ελάτε να την πάρετε, πέθανε στον ύπνο της». Η σορός της ηλικιωμένης βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, ζούσε στο σπίτι της στον Βύρωνα μαζί με δύο συγγενείς της. Ο ένας από τους δύο αποχώρησε στις 12 Δεκεμβρίου από το σπίτι και φέρεται να είναι και αυτός θύμα ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Γραμμή Ζωής» η ηλικιωμένη είχε πάει δύο φορές στο νοσοκομείο. Κοινωνική λειτουργός μιλώντας επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας ότι η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στις 12 Δεκεμβρίου αρχικά στο «Γεννηματάς» και μετά στον «Ευαγγελισμό».

Νοσηλεύτηκε για εννέα μέρες με σοβαρά τραύμα και, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Tlive, οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης.

Μάλιστα, οι κοινωνικοί λειτουργοί ζήτησαν η ηλικιωμένη να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να μπορέσουν να την βοηθήσουν αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό και η γυναίκα γύρισε σπίτι της.

Γείτονες της ηλικιωμένης, είχαν καταγγείλει πολλές φορές τα όσα πέρναγε η άτυχη γυναίκα στο σπίτι της. Τον περασμένο Δεκέμβριο η αστυνομία προσπάθησε να μπει στο σπίτι μετά από καταγγελίες, ενώ στο παρελθόν αυτοψία είχαν πραγματοποιήσει και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.