ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία στη Χίο Απομακρύνθηκαν οι μπασκέτες, ανέλαβαν οι πραγματογνώμονες

1 min read

Απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι δύο μπασκέτες στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου, το πρωί της Τετάρτης, στο πλαίσιο της διενέργειας της πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου.

Παρουσία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χίου Σπυριδούλας Σταυράτη, του δημάρχου Μανώλη Βουρνού και του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ.Λευτέρη Παπαλάνη, και των τεχνικών συμβούλων του δήμου Χίου, ανέλαβαν το έργο της διερεύνησης οι δύο πραγματογνώμονες που ορίσθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Χίου, η Αργυρώ Τσικολή και ο Γιάννης Μονιούδης.

Με την βοήθεια μηχανήματος απομακρύνθηκαν οι μπασκέτες κι έγινε διάνοιξη στον χώρο της βάσης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατασκευή σε ό,τι αφορά την σκυροδέτηση, καθώς και τον οπλισμό και την αγκύρωση των δύο μπασκετών.

Από τον δήμαρχο Χίου έγινε, επίσης, γνωστό, ότι δόθηκε εντολή στην τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του συνόλου των μπασκετών που βρίσκονται στο νησί, από την μια άκρη μέχρι την άλλη, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ασφάλειάς τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.