ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία στη Λάρισα Η σύμπτωση που ραγίζει καρδιές και το τελευταίο αντίο

1 min read

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Λάρισας από το φρικτό τροχαίο που συγκλόνισε την πόλη και κόστισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά.

Ανείπωτη είναι η θλίψη για το χαμό της 19χρονης Ελένης και του 28χρονου Χρήστου, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κολώνα τα ξημερώματα της Κυριακής (07/07).

Τα χτυπήματα της μοίρας για την οικογένεια της 19χρονης είναι αδυσώπητα καθώς πριν από δύο χρόνια την ίδια ημέρα είχε φύγει από τη ζωή ο αδερφός της σε τροχαίο.

Μάλιστα το αδιανόητο είναι ότι λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα η 19χρονη Έλενα είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ένα κείμενο αναφερόμενη στον άδικο χαμό του αδερφού της, μνημονεύοντάς τον με λόγια που ραγίζουν την καρδιά.

Δείτε τα όσα έγραψε:

«Ίσως είναι οι αναμνήσεις.. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε.. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος.. Και εσύ τι να πεις;; ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου;; ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια;; ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό;; θα πάω και θα του μιλήσω και θα μ πει τι να κάνω.. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου.. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν.. Μια αγκαλιά.. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλίθια”.. Όπως παλιά όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα.. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πως θα τσακωθούμε πάλι.. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ;; θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη;; έστω σε αυτή την άυλη μορφή που αποκτησες τώρα.. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα.. Γιαυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχήσου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη.. Είσαι το κάτι άλλο.. Γιαυτό μένεις στις καρδιές μας..»

Δείτε την ανάρτησή της:

Το τελευταίο «αντίο»

Η κηδεία της Ελένης θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 7, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.

Το δεύτερο θύμα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Γερακάρι είναι ο Χρήστος Τ.

Δείτε φωτογραφία του 28χρονου στη gallery που ακολουθεί:

larissa-troxaio2.jpg
01Το μοιραίο αυτοκίνητο.onlarissa

Η κηδεία του άτυχου νέου θα τελεστεί στις 6 σήμερα το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης Ελασσόνας.

Φρικτές οι εικόνες

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ήταν σοκαριστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκεκάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα ξημερώματα της Κυριακής (7/7) στον δρόμο Λάρισας – Αγιάς, στο ύψος του χωριού Γερακάρι, όταν το ΙΧ προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο παιδιών.

Δείτε εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο στην gallery που ακολουθεί:

c8-thanathforo1.jpg
01Αυτές είναι οι τραγικές εικόνες από το αυτοκίνητο που ανετράπει.Πηγή: onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr, larissanet.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.