ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία στα Τέμπη Κούγιας: Ο σταθμάρχης πήρε τη θέση με πολιτική παρέμβαση

1 min read

«Συγκεκριμένος πολιτικός παρενέβη για την τοποθέτηση του σταθμάρχη» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των οικογενειών των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι οι δύο οικογένειες από την Καλαμπάκα, δεν επιθυμούν να έχουν καμία δημόσια παρουσία. Όπως είπε, στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι τα τρία κορίτσια εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα και πώς θα μπορέσουν να κάνουν μία κηδεία. Και εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα ήθελαν να χτίσουν μια εκκλησία για τα κορίτσια.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, οι νομικοί εκπρόσωποι των οικογενειών θα λάβουν το αντίγραφο της δικογραφίας, μετά την απολογία του βασικού κατηγορούμενου, του σταθμάρχη της Λάρισας, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δικηγόρος εκτίμησε πως «ο αριθμός των κατηγορουμένων θα διερευνηθεί» και εξήγησε ότι, «όσοι θάνατοι υπάρχουν, θα υπάρχουν τόσες ποινές».

Κούγιας: Με ρουσφέτι πολιτικού η τοποθέτηση του σταθμάρχη

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε, επικαλούμενος πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του, ότι «παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός» για να τοποθετηθεί στη θέση του σταθμάρχη ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Σε βάρος του σταθμάρχη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος καθώς και για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.