ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο

1 min read

Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο αλλοδαποί και ο βοηθός του εκπαιδευτή

Τρεις νεκροί και ένα τραυματίας είναι ο απολογισμός τραγωδίας στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthosnews.gr.

όπως αναφέει το δημοσίευμα, ομάδα τεσσάρων ατόμων, ένα ζευγάρι από Σιγκαπούρη και δύο Έλληνες από την Αθήνα, ο εκπαιδευτής και ο βοηθός του, επιχείρησαν την κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, η σύζυγος του ενός ανησύχησε, γιατί δεν είχαν καμιά επικοινωνία και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Λόγω της ώρας, καθώς είχε αρχίσει ήδη να νυχτώνει, δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και ανέλαβε δράση η 1η και η 6η ΕΜΑΚ. Δυστυχώς λίγη ώρα αφότου ξεκίνησαν οι έρευνες, βρέθηκε νεκρός ο άνδρας από την Σιγκαπούρη, ενώ οι δυνάμεις επιχειρούσαν να εντοπίσουν και τους άλλους τρεις.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ακούστηκαν φωνές από κάποιο σημείο του φαραγγιού και οι διασωστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σημείο. Λόγω της ώρας οι προσπάθειες γινόντουσαν ακόμα πιο δύσκολες. Με το φως της ημέρας όμως οι διασωστικές δυνάμεις βρέθηκαν μπροστά στο θέαμα που όλοι απεύχονταν, δύο αόμη άψυχα σώματα, Της 40χρονης συζύγου του άνδρα απο την Σιγκαπούρη και του 40χρονου βοηθού εκπαιδευτή, ο οποίος είναι ο μόνος επιζών που διασώθηκε.

Στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετείχαν πυροσβεστικοί υπάλληλοι από την Πυροσβεστική Κιάτου, την Πυροσβεστική Ευρωστίνης, της 1ης και 6ης ΕΜΑΚ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.