ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγωδία Γλυκά Νερά Έτσι σκότωσε ο σκύλος το βρέφος Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής

1 min read

Συγκλονίζουν όλο και περισσότερο τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για το δύο μηνών κοριτσάκι που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μέσα από αναφιλητά και δάκρυα, η 37χρονη νοσηλεύτρια περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στα Γλυκά Νερά. Μάνα και κοριτσάκι ήταν μόνες στο σπίτι. Το σκυλί χωρίς το λουρί του, έξω στο μπαλκόνι.

Είχε αρπάξει με τα δόντια του τη μικρούλα από τη μέση και την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα

Το κοριτσάκι μου κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα στο μπάνιο για να καθαρίσω. Την ώρα που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να έχει αρπάξει τη μικρούλα με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου», είπε.

Αν και έχει άλλα τρία αγόρια προσπάθησε και κατάφερε τελικά με κίνδυνο της ζωής της να γεννήσει το κοριτσάκι της. Μάνα και πατέρας είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και φιλοξενούνται σε συγγενικό τους σπίτι. Ανήμποροι να διαχειριστούν την τραγική απώλεια.

Στο Φιλοζωϊκό Κέντρο Κορωπίου το Ροτβάιλερ

Την ίδια στιγμή, ο σκύλος μετά από εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στο Φιλοζωικό Κέντρο Κορωπίου. Εκεί βρίσκεται απομονωμένος σε έναν ειδικό χώρο που κρατούνται σκυλιά τα οποία θεωρούνται επικίνδυνα.

Τα δραματικά λεπτά της επίθεσης

Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή περιέγραψε στους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ τα δραματικά λεπτά όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι, όταν ο σκύλος έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού, μπήκε στο σπίτι κι άρπαξε με τα δόντια του το μωρό, το οποίο βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σκύλος ήταν μαζί με την οικογένεια τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο πατέρας του βρέφους είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κάποιο επεισόδιο ούτε είχε εκδηλώσει κάποια επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα άλλα παιδιά της οικογένειας που μεγάλωσαν μαζί του.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Το κοριτσάκι πρέπει να ήταν νεκρό όταν το κρατούσε η μητέρα του στα χέρια, δεν τον άκουσα να κλαίει, δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο

Γειτόνισσα η οποία μένει στο διπλανό σπίτι ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από ένα χρόνο και ότι έβλεπε συχνά τον πατέρα να κάνει βόλτα το σκυλί, το οποίο έμενε σε βεράντα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, το σκυλί βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γαύγιζε ασταμάτητα. «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό, φαινόταν επιθετικό», δήλωσε μια γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.