ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τραγική κατάληξη στην Πάτρα Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του

1 min read

Τραγικό τέλος είχαν οι ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο), όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος ο 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας, μετά την ξαφνική κατάρρευσή του το περασμένο Σάββατο ενώ εργαζόταν στο μαγαζί του πατέρα του στην Πάτρα.

Ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ο οποίος μόλις πρόσφατα είχε απολυθεί από το στρατό, είχε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία και παρότι οι γιατροί του ΠΓΝΠ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν και ο 22χρονος χαρακτηρίστηκε «κλινικά και εγκεφαλικά νεκρός».

Η θεία του 22χρονου Δημήτρη, Μαρία Σταθά Δελδήμου, ανάρτησε την άσχημη είδηση και ανακοίνωσε ότι οι γονείς του πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του:

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!»

Ο πατέρας του 22χρονου Δημήτρη, Ανδρέας Σκόνδρας, είχε πει νωρίτερα στο Star ότι περιμένουν να δουν την εξέλιξη της υγείας του και πως προσεύχονται…

Η οικογένεια, οι φίλοι, αλλά και όλος ο κόσμος αναρωτιέται πώς γίνεται ένα νέο παλικάρι, υγιέστατο και γυμνασμένο, να καταρρέει στα καλά καθούμενα

Η απώλεια αυτή ενός ακόμα νέου παιδιού, έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες του 16χρονου Διονύση στον Λάλα Ηλείας, του 18χρονου Γρηγόρη από το Αγρίνιο και του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.