ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α.: «Η ΠΑ διαθέτει απίστευτες δυνατότητες – Μπορεί να κτυπήσει μέχρι την Άγκυρα» (βίντεο)

1 min read

Ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς στη διάρκεια παρέμβασής του, σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την κρίση στην ανατολική Μεσόγειο αποκάλυψε στο τουρκικό κοινό το ανώτερο δυναμικό της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και ότι έχει τις δυνατότητες να βομβαρδίσει ακόμα και στην Άγκυρα και την Σεβάστεια.

Ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. είπα μάλιστα πως η ΠΑ «διαθέτει απίστευτες ικανότητες». Οι δηλώσεις του όσο κι αν ακούγεται αυτό οξύμωρο είναι πολύ πιο χρήσιμες για ελληνική εσωτερική περίσκεψη, διότι πρέπει να υπενθυμίσουν στο φοβικό ελληνικό πολιτικό σύστημα ότι αν είχε την θέληση θα μπορούσε να λήξει υπέρ των συμφερόντων του Ελληνισμού και της χώρας την ελληνοτουρκική διένεξη.

Είπαμε αν…

«Μην παίρνεται καθόλου ελαφρά την Ελλάδα. Για πιο λόγο ξέρετε; Το 1974 η Π.Α. της Ελλάδας ήταν ασύγκριτα πιο αδύναμη σε σχέση με αυτήν της Τουρκίας. Αλλά μετά το 1974 το σώμα στο οποίο επένδυσε τα περισσότερα ήταν η Π.Α. Και σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης. Δείτε το.

Επαναλαμβάνω: Διαθέτει ικανότητα να κάνει επίθεση στην Τουρκία και μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό». Ο ίδιος τόνισε το αξιόμαχο της ελληνικής Π.Α. με ακτίνα δράσης που μπορεί να φτάσει βαθιά στην τουρκική ενδοχώρα έως την Άγκυρα και τη Σεβάστεια.

Πηγή pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.