ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τούρκοι στρατιωτικοί, δουλέμποροι στο Αιγαίο! Τους πιάναμε και τους αφήναμε να φύγουν

1 min read

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν που οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει Τούρκους στρατιωτικούς που ήταν διακινητές παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο! Στο Militaire.gr έχουν φθάσει μηνύματα από αναγνώστες στρατιωτικούς που είχαν εμπλακεί σε τέτοιες υποθέσεις. Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση ενός ΕΠΥ Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος γράφει:

“Πριν αρκετά χρόνια το 1998 ,υπηρετώντας στις Ειδικές Δυνάμεις ως ΕΠΥ, μετείχα σε αποστολή στο Φαρμακονήσι, μια από τις πολλές φορές που βρέθηκα εκεί.
Ξημερώματα συλλαβαμε λαθρομετανάστες που έφτασαν από την Τουρκία και παράλληλα συλλάβαμε και τους Τούρκους λαθρέμπορους.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των διακινητών ήταν ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του τουρκικού ναυτικού. Ζητήθηκε από τις αρχές να κρατηθεί ως κατάσκοπος λόγω της ιδιότητας του. Τελικά μάθαμε στο νησί ότι η ελληνική πλευρά για να αποφύγει όποια κατάσταση, παρέδωσε τους 2 λαθρεμπορους στα διεθνή ύδατα σε τουρκική τορπιλακατο. Χωρίς να μαθευτεί ποτέ και πουθενά!!! Τωρα Τι κάνουμε;”

Τι να απαντήσεις στο ερώτημα; Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα έχουν κρατήσει κάποια βάση δεδομένων όλων αυτών των περιπτώσεων. Γιατί δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο. Ίσως θα ήταν σκόπιμο, τα στοιχεία αυτά να δοθούν με κάποιο τρόπο στη δημοσιότητα.

ΠΗΓΗ: MILITAIRE

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.