ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τούρκος πιλότος εξαπέλυσε θερμοβολίδες για να ξεφύγει από το «λοκάρισμα» ελληνικού μαχητικού

1 min read

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε θερμό επεισόδιο στον αέρα του Αιγαίου, όταν Τούρκος πιλότος, κατά τη διάρκεια εμπλοκής προέβη σε επικίνδυνο ελιγμό και εξαπέλυσε θερμοβολίδες εναντίον ελληνικού μαχητικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, το πρωί της Πέμπτης, 30 Σεπτεμβρίου, τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο μεταξύ Χίου και Σάμου.

Ελληνικά μαχητικά της 335 Μοίρας “Τίγρης” που απογειώθηκαν από τη Σκύρο έσπευσαν να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν τα τουρκικά.

Ο Τούρκος πιλότος έκανε σε επικίνδυνο ελιγμό και διασταυρώθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση με το ελληνικό F- 16 ενώ βρισκόταν λίγες δεκάδες μέτρα μπροστά από τη μύτη του ελληνικού μαχητικού.

Όταν οι Τούρκοι κινήθηκαν ανατολικά βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τα ελληνικά μαχητικά και η καταδίωξη συνεχίστηκε ώσπου οι Τούρκοι έριξαν θερμοβολίδες αυτοπροστασίας για να ξεφύγουν.

Οι θερμοβολίδες θα μπορούσαν να χτυπήσουν τα ελληνικά μαχητικά τα οποία ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση και να προκληθεί πολύ σοβαρό ατύχημα.

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.