ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τούρκοι ενδιαφέρονται για την αγορά της ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη! Εθνικός κίνδυνος

1 min read

Η Αρχή Ξεπλύματος φέρεται εδώ και λίγες ημέρες να έχει δεσμεύσει την περιουσία του Μπιλ Πάπας, αλλά και τις μετοχές του στην ομάδα της Ξάνθης. Η ΠΑΕ και ο ιδιοκτήτης της, βέβαια, διέψευσαν ότι έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση και καθησύχασαν, όμως ένα σενάριο που κυκλοφορεί τελευταία στην πόλη της Θράκης έρχεται να ενισχύσει το κλίμα ανησυχίας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες, Τούρκοι επιχειρηματίες από την Ανατολική Θράκη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ! Αυτό είναι, προς ώρας τουλάχιστον, σε θεωρητικό επίπεδο και μέσω τρίτων οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν δίαυλο επικοινωνίας με τον ομογενή από την Αυστραλία.

Η ανησυχία είναι απόλυτα δικαιολογημένη λόγω της γεωγραφικής θέσης της Ξάνθης και σε μία περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τεταμένες.

Το ερώτημα, φυσικά, είναι πώς μπορούν να γίνουν επαφές από τη στιγμή έχουν δεσμευτεί οι μετοχές του Πάπας. Από το περιβάλλον του ίδιου προκύπτει ότι μπορεί να τις μεταβιβάσει. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και οι φορείς της πόλης οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Live Sport που αποκαλύπτει τον εθνικό κίνδυνο:

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.