ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τούρκοι Απόστρατοι Ζητούν από τον Ερντογάν να μεταφέρει τους S-400 στα παράλια: ”Να κλειδώσουμε τα ελληνικά μαχητικά

1 min read

Οι Τούρκοι φοβήθηκαν μετά την χθεσινή κίνηση-ματ του Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρου και μέσω των ΜΜΕ τους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα!

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ:

Ανακοινώθηκε ότι ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο 30 φορές μέσα σε 3 ημέρες. Η Ελλάδα συνεχίζει να αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο, πηγές ασφαλείας δήλωσαν ότι «η Ελλάδα προσπαθεί να πραγματοποιήσει μία τεράστια πρόκληση”.

Μετά τις εξελίξεις, ο απόστρατος πιλότος Beyazıt Karataş ζήτησε να ενεργοποιηθούν οι S-400:

Επαναλαμβάνω τη σύστασή μου ενάντια στα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο. Θα ήταν σκόπιμο να μεταφερθούν οι S-400 στο Αιγαίο, στην περιοχή της Σμύρνης. Είναι επίσης ασφαλές και οικονομικό. Τα ελληνικά αεροπλάνα θα κλειδωθούν από τους S-400”.

Δείτε τον χάρτη που παρουσιάζουν:

Και συνεχίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ:

”Στις παραβιάσεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη, στοιχεία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν 22 παραβιάσεις στον τουρκικό εναέριο χώρο, μεταξύ των οποίων οι Δίδυμοι , Datça και Dalaman”, τονίζει το τουρκικό άρθρο.

Tι φοβούνται οι Τούρκοι

Από χθες τη νύχτα, βγήκαν από τα στρατόπεδα τα αντιαεροπορικά συστήματα του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στα νησιά και αναπτύχθηκαν σε προχωρημένες θέσεις, ώστε με τα ραντάρ τους να παρακολουθούν και να εγκλωβίζουν, αν χρειαστεί, όλα τα «άγνωστα αεροσκάφη», στην πράξη τα τουρκικά δηλαδή, που πετούν στο χώρο ευθύνης τους.

Μέχρι τώρα τα ελληνικά μαχητικά ή και τα πολεμικά πλοία μας, εγκλώβιζαν τα τουρκικά αεροσκάφη. Πλέον, η διαταγή είναι τα τελευταία να εγκλωβίζονται και από την ξηρά. Αυτό σημαίνει ότι οι Τούρκοι πιλότοι- που θα καταλαβαίνουν από τα συστήματα που διαθέτει το αεροσκάφος τους ότι είναι «λοκαρισμένοι» από παντού- θα γνωρίζουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν καταρριφθούν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.