ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τουρκικό σποτάκι για κλάματα παρουσιάζει πιλότο να πυροβολεί με το χέρι και προκαλεί «σεισμό» από τα γέλια!

1 min read

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Τουρκίας, η οποία, για να τονώσει το ηθικό των πιλότων της, έφτιαξε σποτάκι για να προπαγανδίσει τη δήθεν υπεροχή τους στο Αιγαίο. Ποια υπεροχή; Όταν βρίσκονται απέναντι στους αετούς της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας ή αλλάζουν δρόμο ή φεύγουν με την ουρά στα σκέλια «κλειδωμένοι» στα ραντάρ των μαχητικών αεροσκαφών μας.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που οι Τούρκοι χειριστές έχουν διαμαρτυρηθεί πως, όταν εισέρχονται στο Αιγαίο, οι Έλληνες πιλότοι τούς εγκλωβίζουν στα ραντάρ τους. Σε πραγματικές συνθήκες αυτό σημαίνει… kill.

Το σποτάκι για γέλια και για κλάματα που έφτιαξαν οι Τούρκοι λέει: «Η ματιά μας φοβίζει τον εχθρό, η στάση μας προκαλεί σεισμό παντού, στη γη, τη θάλασσα και στον αέρα».

Αυτά αναφέρει το προπαγανδιστικό σποτάκι των Τούρκων, με έναν από τους πιλότους τους να ποζάρει «πυροβολώντας» με το χέρι… Όχι όμως πάνω από το Αιγαίο και σίγουρα όχι τη στιγμή που έχουν κάνει παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου και βρίσκονται απέναντι από τους κορυφαίους χειριστές του κόσμου, ειδικά στην αναχαίτιση, τους Έλληνες. Με τους Έλληνες χειριστές θέλουν να ασκούνται οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί.

Τώρα, η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες χειριστές δεν μπορούν να έχουν άποψη για τη «ματιά των Τούρκων», γιατί σχεδόν πάντα το μόνο που βλέπουν είναι τις πλάτες τους… Τους έχουν συνέχεια μπροστά, τους έχουν πάρει την ουρά, όπως λέγεται στην αεροπορική γλώσσα, και τους έχουν εντός του σκοπευτικού τους όσο κάνουν τις παράνομες πτήσεις τους στο Αιγαίο.

Η Τουρκία είναι γεγονός ότι χρησιμοποιεί συχνά την επικοινωνία για να περάσει μία εικόνα διαφορετική από την πραγματική. Όσο και αν δεν μπορεί να πείσει κανέναν στην Ελλάδα, η επικοινωνιακή τακτική ή οι ψυχολογικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται τακτικά σε περιόδους κρίσεων ή πολέμων και έχει αποδειχθεί ότι έχει αποτελέσματα. Γι’ αυτό καλό είναι να μην υποτιμάται από την ελληνική πλευρά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.