ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τουρκικά ΜΜΕ: «ΕΥΠ, CIA και BND ετοιμάζουν επίθεση κατά της Τουρκίας»! – Η Άγκυρα «φτιάχνει» κλίμα

1 min read

Ο τουρκικός Τύπος έχει εντείνει τις τελευταίες εβδομάδες, τις επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, δείγμα της κλιμάκωσης σε όλα τα επίπεδα που ακολουθεί το καθεστώς Ερντογάν.

«Ιμπεριαλιστική επίθεση» κατά της Τουρκίας φέρεται να ετοιμάζουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Γερμανίας και Ελλάδας, σύμφωνα με άρθρο γνώμης στην τουρκική εφημερίδα «Σταρ» με τίτλο «Προσοχή! Προετοιμασία νέας επιθέσεις του ιμπεριαλισμού με συμμάχους τη FETÖ και το PKK».

Ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι την ώρα που η Τουρκία ασχολείται με τον κορωνοϊό, η αμερικανική CIA, η γερμανική BND και η ελληνική ΕΥΠ επαναδομούνται και σχεδιάζουν νέα «ιμπεριαλιστική επίθεση» κατά της Τουρκίας με συμμάχους τους γκιουλενιστές FETÖ και την αυτονομιστική οργάνωση των Κούρδων PKK, έναν άξονα που η Τουρκία είχε καταφέρει να εξουδετερώσει μετά τις 15 Ιουλίου 2016 (απόπειρα πραξικοπήματος).

Στο άρθρο σημειώνεται ότι η Άγκυρα διαθέτει σημαντικές πληροφορίες ότι οι δραπέτες γκιουλενιστές στρατιωτικοί που είναι υπό την προστασία της γερμανικής BND και της ΕΥΠ εντάχθηκαν στις τάξεις του PKK, στον άξονα Συρίας-Ιράκ.

Επίσης υπογραμμίζεται ότι οι γκιουλενιστές που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα συνεργάζονται με την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.