ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τουρκία προς Έλληνες: Μη διαμαρτύρεστε για την Αγία Σοφία, δεν έχετε καμία σχέση με Βυζάντιο και Αρχαία Ελλάδα

1 min read

Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια, αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, φταίνε και οι εθνομηδενιστές φιλελεύθεροι και μαρξιστές, που αρνούνται την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων και ανάμεσα σε αυτούς και αυτοί βεβαίως, που λένε ότι η εθνική συνείδηση δημιουργήθηκε τον… 19ο αιώνα!

Εάν ισχύει αυτό, τότε πράγματι οι Τούρκοι έχουν δίκιο και η γραμμή όλων αυτών των αντεθνικώς δρώντων ψευτοιστορικών είναι απόλυτα ταυτισμένη με τα σχέδια του Ερντογάν…

Όμως, εάν υπήρχε κυρίαρχη εθνική σκέψη στην Ελλάδα, δεν θα τολμούσαν οι Τούρκοι να λένε τα όσα λένε γιατί είναι δεδομένο ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας έχουν μόνο μία μικρή μειοψηφία Τούρκων και οι υπόλοιποι δεν είναι τίποτε άλλο από λευκοί ευρωπαϊκοί λαοί της Μικράς Ασίας εξισλαμισμένοι, ανάμεσα στους οποίους βεβαίως κυρίαρχο στοιχείο ήταν οι Έλληνες. Ακόμη και για τον ίδιο τον Ερντογάν έχουν γράψει και μάλιστα με στοιχεία, ότι είναι ελληνικής καταγωγής.

Οι Τούρκοι όμως την προπαγάνδα τους και έτσι ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν σε συνέντευξή του στο CNN Turk υποστήριξε πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με το Βυζάντιο και τους αρχαίους Έλληνες! Συγκεκριμένα  σε ερώτηση για την Αγία Σοφία και τις διαμαρτυρίες της Ελλάδας απάντησε:

«Πρέπει να εξετάσουμε το κατά πόσο οι Έλληνες σήμερα έχουν σχέση με τους Έλληνες του παρελθόντος. Κατά πόσο η Ελλάδα που έβγαλε τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη έχει σχέση με τους Έλληνες της σύγχρονης εποχής».

Καμία απάντηση από τον ελληνικό (;) πολιτικό κόσμο, ούτε από τους Ιστορικούς μας. Βλέπετε φοβούνται να μην τους πουν “ρατσιστές”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.