ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τον ξεβράκωσε! Η «Χουάνα η παρθένα» Τουρκάλα killer και τα «συμβόλαια εξόντωσης» που υπογράφει ο Παύλος Τσίμας! (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Συμβόλαιο εκτέλεσης Α. Ντινόπουλου από Π. Τσίμα

• Η μαύρη χήρα τουρκάλα που ανέλαβε το ρολό του killer
• Τα πρώτα fakenews της Ελληνική Τηλεόρασης με την υπογραφή του Παύλου Τσιμα!

Η ιστορία μίλησε! Τον κατέγραψε από τώρα ως πρωτομάστορα των fakenews στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους! Αναφερόμαστε στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα! Όλα ξεκίνησαν δέκα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων. Η εκπομπή του mega «Έρευνα» παρουσιάζει επετειακό αφιέρωμα προβαίνοντας σε ατοπήματα, που δεν θα έκαναν ούτε πρωτοετής της δημοσιογραφίας. Για πρώτη φορά ο Αργυρής Ντινόπουλος, ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που το 1996 βρέθηκε στα Ίμια, λύνει την σιωπή μιλώντας στην εκπομπή Μαρτυρίες του δημοσιογράφου Λ. Πάσχου στο αρτ tv. Ο ίδιος ο Α.Ντινόπουλος, παρουσιάστηκε από την εκπομπή του κ. Παύλου Τσίμα ως ο υπαίτιος της κορύφωσης της κρίσης! Στην προσπάθεια του αυτη, επιστράτευσε μεχρι και την φωνή της Τουρκικής προπαγάνδας, μια δημοσιογράφο- όχι τυχαία- της Χουριέτ!

Ας τα δούμε από την αρχή!

Η πραγματική ιστορία

«Η κρίση των Ιμίων πήγε από Τετάρτη σε Τετάρτη. Την Τετάρτη ( 24/01) ο ΑΝΤ-1 με δημοσιογράφο τον Αντώνη Φουρλή, αποκάλυψε την αμφισβήτηση της ελληνικότητας των Ιμίων από την Τουρκία. Την επόμενη ημέρα Πέμπτη ( 25/01) ο Διακομιχάλης, δήμαρχος της Καλύμνου, έβαλε την ελληνική σημαία στα Ίμια.

DIAKOMIXALIS

Το Σάββατο (27/01) οι τούρκοι δημοσιογράφοι έβγαλαν την ελληνική σημαία και έβαλαν την τουρκική.

TOURKOI SIMAIA OK

Την Κυριακή ( 28/01) το περιπολικό του ΠΝ « Αντωνίου » έβγαλε την τουρκική σημαία από τα Ίμια και έβαλε μια ελληνική σημαία. Εκείνο το βράδυ της Κυριακής (28/01) κάνουμε σύσκεψη στον ΑΝΤ-1. Οι ρεπόρτερ που καλύπταμε τέτοια μεγάλα γεγονότα ήμασταν ο Βαφειάδης ,ο μακαρίτης ο Σεφερλής και εγώ. Ο διευθυντής ειδήσεων , Κώστας Σπυρόπουλος, λέει ότι ένας πρέπει να πάει στα Ιμια και ένας στην Άγκυρα. Προς στιγμή ήταν εγώ να πάω στην ‘Αγκυρα αλλά τελικώς αποφασίστηκε να πάει ο Βαφειάδης στην Άγκυρα και εγώ στην Κάλυμνο. Τηλεφωνώ σε ένα φίλο μου στην Κάλυμνο και του λέω έρχομαι αύριο – Δευτέρα 29/01 ξημερώματα – μας είχε διαθέσει το ελικόπτερό του ο Κυριακού- βρες από απόψε καίκι για να πάμε στα Ίμια.

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μου λέει « μην ανησυχείς και καίκι υπάρχει και όλη η Κάλυμνος ετοιμάζεται να πάει στα Ιμια». Δευτέρα , λοιπόν ,29/01 , φτάνουμε στην Κάλυμνο και ετοιμαζόμαστε να πάμε στα Ίμια».

NTINOPOYLOS IMIA

Όλα αυτά έγιναν το 1996. Δέκα χρόνια μετά, έρχεται η ώρα του Παύλου Τσίμα. Ο Αργυρής Ντινόπουλος θυμάται: «Δίνω την συνέντευξη και την ξεχνάω. Δεν βλέπω κάν την εκπομπή. Κοιτάξτε λοιπόν πώς αυτή η προπαγάνδα, πάνω στην δεκαετία των Ιμίων, αρχίζει να κτίζεται».

Η αρχή της παραχάραξης

Ο Δ. Διακομιχάλης πήγε στα Ίμια την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 1996. Στο αφιέρωμα του mega ακούμε το σπικάζ του Παύλου Τσιμα, ότι «την ίδια μέρα φτάνει στα Ίμια και ο Αργύρης Ντινόπουλος».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ

Το πρώτο μεγάλο ψέμα! Ο Ντινόπουλος με το ελικόπτερο του Μίνωα Κυριάκου θα φτάσει ξημερώματα της 29 Ιανουαρίου 1996. Η εκπομπή «ΕΡΕΥΝΑ» θα φιλοξενήσει και δηλώσεις της Νουρ Μπατούρ ανταποκρίτριας της Χουριετ στην Αθήνα η οποία θα λέει ότι θα ενημερωθεί για την κρίση των Ιμίων από τα ρεπορτάζ Ντινόπουλου. Έλα όμως που αυτά θα προβληθούν από τον αέρα του ΑΝΤ1 στις 20:30, την 29-30-31 Ιανουαρίου 1996. Ξεχνά η τουρκάλα και ο Παύλος Τσίμας ότι οι συνάδελφοι της Νουρ Μπατούρ κατέβασαν την σημαία μας( που ανέβασε ο Δ. Διακομιχάλης) στις 27 Ιανουαρίου 1996;

TOYRKALA

Ποια είναι η Νουρ Μπατούρ
Η Νουρ Μπατούρ δεν είναι κάποια τυχαία δημοσιογράφος. Εκτός από την Χουριέτ ( της οποίας υπήρξε ανταποκρίτρια στην Αθήνα από το 1995 ) έχει συνεργαστεί με το CNN-TURKκαι με άλλες μεγάλες τουρκικές εφημερίδες ( Μιλλιέτ , Σαμπάχ). Εκφράζει τις πάγιες θέσεις της τουρκικής διπλωματίας σε διεθνείς συναντήσεις και αποτελεί στέλεχος της τουρκικής δημοσιογραφικής ελιτ με άριστες διασυνδέσεις στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών.

TOURKALA 2

Έχει και σημαντική συγγραφική δράση. Είναι μάλιστα βιογράφος του κατοχικού ηγέτη Ραούφ Ντεκτάς.

FAKE NEWS

Γιατί δέκα χρόνια μετά τα Ίμια, επιστρατευτήκαν τα fakenews ρωτήθηκε στην εκπομπή Μαρτυρίες ο Ντινόπουλος; «Μα για να αθωώσουν τους Σημίτη- Πάγκαλο , τι φταίνε αυτοί , οι δημοσιογράφοι φταίνε, να αμβλύνουν τις κατηγορίες για τον τουρκικό επεκτατισμό και για να καλλιεργήσουν το κλίμα της ενδοτικότητας. Αυτό ακριβώς που βλέπουμε και σήμερα. Γι΄αυτό και σας μιλάω σήμερα , όχι για να στραφώ εναντίον κάποιων. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Σας είπα δεν είναι θέμα προσώπων. Αλλά θέμα υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων μας. Δέκα χρόνια, ή 22χρονια μετά μπορείς να λες ότι θέλεις . Σας είπα , έχει περάσει το κατάλληλο χρονικό διάστημα , για την παραχάραξη της Ιστορίας. Είναι η ώρα για τα fakenews».
Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, δεν μένει μόνο σε αυτά: «Το αφήγημα από την πλευρά της Τουρκίας για την κατάληψη της δυτικής Ίμιας είναι ακριβώς αυτό που δένει με την τουρκική προπαγάνδα για τα αίτια της κρίσης που περιγράφουμε από την αρχή της εκπομπής. Για την κρίση δεν φταίει η Τουρκία , αλλά ο ανταγωνισμός των media που δήθεν προκλήθηκε από τους ανεύθυνους έλληνες δημοσιογράφους που μετά έγιναν και πολιτικοί. Για την στρατιωτική παρουσία στα Ίμια δεν φταίνε οι τούρκοι στρατιωτικοί , φταίει το ελληνικό ναυτικό που πήγε πρώτο και έστησε την ελληνική σημαία ανεβάζοντας ταυτόχρονα και έλληνες κομάντος στην μία Ίμια. Η Τουρκία φιλειρηνική χώρα , δεν ήθελε τον πόλεμο και έστειλε τους δικούς της κομάντος όχι εκεί που ήταν οι έλληνες για να αποφύγει την αιματοχυσία , αλλά στην άλλη Ίμια που όμως οι έλληνες άγνωστο για ποιο λόγο είχαν αφήσει αφύλαχτη. Και έτσι η Τουρκία κατάφερε να αποφύγει τον πόλεμο και έκανε τα ελληνικά Ίμια γκρίζα ζώνη χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά».

Αθάνατοι ρε μάγκες
Ο ρεπορτάζ είναι αφιερωμένο στη μνήμη των τριών ηρώων Αξιωματικών του Π.Ν., Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού. Ο χαμός τους μόνο fakenews δεν είναι!

IROES TON IMION

makeleio

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.