ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το ζούμε κι αυτό! Η διοργανώτρια της «αντι-μάσκας» προκάλεσε τις Αρχές να την κάνουν ηρωίδα (video)

1 min read

Αποχή από τα σχολεία και επανάληψη των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας προανήγγειλε η διοργανώτρια της συγκέντρωσης «αντι-μάσκας» την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Θεοχαρίδου.

Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, γονείς διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην επιβολή μέτρων προστασίας και πρόνοιας στα σχολεία (κυρίως για τη χρήση μάσκας από τους μαθητές), σε συγκέντρωση την περασμένη Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Αθήνας.

«Δεν έχουμε δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά. Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική γρίπη, όχι αυτό που ζούμε τώρα», ανέφερε αρχικά η κ. Θεοχαρίδου.

Στη συνέχεια, προκάλεσε τις Αρχές να τη διώξουν ποινικά: «Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38.000, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά. Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας».

Ερωτηθείσα για το αν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο, απάντησε: «Θα κάνουμε αποχή, δεν θα στείλουμε καθόλου τα παιδιά μας στο σχολείο. Δεν υπάρχει κανένα κίνημα, είμαι μία μαμά και μαζευτήκαμε άλλοι 8.000 γονείς, ο αριθμός είναι από την αστυνομία. Είμαστε κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, όχι κατά των εμβολίων».

Για να προσθέσει: «Αυτή την στιγμή ακυρώνετε τον κ. Σύψα, τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον κ. Τσιόδρα που βγήκε και μας είπε ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη, πριν από 3 μήνες. Υπάρχουν οι δηλώσεις. Ο κ. Γεωργιάδης είπε επί λέξει ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη όταν φοριέται από υγιείς».

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.