ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Viber: Tο νέο χαρακτηριστικό που θα αλλάξει τελείως τις συνομιλίες μας

1 min read

Το Viber μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες 

Τον τελευταίο χρόνο, η Viber κυκλοφόρησε χιλιάδες πακέτα αυτοκόλλητων που είχαν σταλεί από χρήστες πάνω από 30 δισεκατομμύρια φορές.

Όμως η εταιρεία αποφάσισε να δώσει μία άλλη πνοή στις συνομιλίες, επιτρέποντας στους χρήστες της να φτιάχνουν τα δικά τους αστεία GIFS και να τα στέλνουν με όσους επικοινωνούν.

Η νέα λειτουργία δημιουργίας GIF του Viber είναι διαθέσιμη ήδη σε iOS συσκευές, με τις συσκευές Android να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

photo

H εταιρεία αποφάσισε να δώσει μία άλλη πνοή στις συνομιλίες, επιτρέποντας στους χρήστες της να φτιάχνουν τα δικά τους αστεία GIFS και να τα στέλνουν με όσους επικοινωνούν.

photo

Για να μετατρέψει ο χρήστης ένα βίντεο σε GIF πρέπει: Να κόψει το βίντεο ώστε να διαλέξει το τέλειο απόσπασμα που θα μετατρέψει σε GIF.

photo

Να επιλέξει μια λειτουργία για το GIF (από boomerang, συνεχή επανάληψη, αντίστροφο βίντεο, αργή ή γρήγορη κίνηση x2 ή x4).

photo

Να δώσει στυλ στο καινούργιο GIF με κείμενο σε διάφορες γραμματοσειρές και χρώματα, αλλά και σχέδια και αυτοκόλλητα.

Η νέα αυτή προσθήκη στο Viber έχει στόχο να κάνει ευκολότερη και πιο σαφή την επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.