ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το τερμάτισε ο Ακάρ: Κατηγορεί την Ελλάδα για προβοκάτσιες και επιθετική πολιτική

1 min read

«Εμείς στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και στην Κύπρο, σε όλες μας τις δραστηριότητες, είμαστε υπέρ του διεθνούς δικαίου, του διαλόγου και είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων με ειρηνικές μεθόδους. Όμως, δυστυχώς η Ελλάδα συνεχίζει να έχει προβοκατόρικη ρητορική και εξακολουθεί να προχωρά σε προβοκατόρικες ενέργειες και δράσεις ενώ έχει και επεκτατική και επιθετική πολιτική», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

«Δυστυχώς, ο κόσμος αγνοεί τις κάθε είδους αισχρότητες, τη σκληρότητα και την απάνθρωπες μεθόδους που εφαρμόζει η Ελλάδα απέναντι σε αθώους ανθρώπους εδώ και χρόνια», συνέχισε ο Ακάρ.

Υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω μετά το τελευταίο περιστατικό της FRONTEX και τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση άρχισε να βλέπει την πραγματικότητα, αν και σε περιορισμένο βαθμό».

Ο Τούρκος δήλωσε ακόμη πως η τουρκική πολεμική αεροπορία αποσύρθηκε από την άσκηση Tiger Meet επειδή η ελληνική πλευρά «προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την άσκηση ενάντια στα δικαιώματα, τα ενδιαφέροντα και τα συμφέροντα της Τουρκίας» συμπεριφερόμενη εγωιστικά και κάνοντας κατάχρηση σειράς ζητημάτων περί δικαιοδοσίας στο FIR, αποστρατικοποιημένου καθεστώτος νησιών και στις περιοχών έρευνας και διάσωσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.