ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το τέλος του Zelensky; Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να ρίξουν τον ουκρανό πρόεδρο από «ατύχημα» ή καρδιακή προσβολή Ποιος ο διάδοχος

1 min read

Η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται ήδη να αντικαταστήσει τον Zelensky με τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny, σύμφωνα με τον απόστρατο αξιωματικό των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Scott Ritter σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι Sputnik.
«Η Δύση έχει υποβιβάσει τον Zelensky ο οποίο είναι πια στο παρασκήνιο, εστιάζοντας στον Zaluzhny ως μελλοντικό ηγέτη της Ουκρανίας», είπε ο αξιωματικός σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Judging Freedom.
Πιστεύει ότι το Zaluzhny θα καθορίσει το μέλλον της Ουκρανίας.
«Όταν η σύγκρουση φτάσει στο τελικό της στάδιο, θα είναι αυτός που θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την ουκρανική πλευρά», είπε ο Ρίτερ.
Πάντως στον αντίποδα αυτής της άποψης, ο Bezpalko, μέλος του Συμβουλίου Διαεθνοτικών Σχέσεων υπό τον Πρόεδρο της Ρωσίας, δήλωσε στον αέρα του ραδιοφώνου Sputnik ότι δεν πρέπει να βιαστεί κανείς γαι να προβεί σε τέτοιες προβλέψεις.
“Θεωρώ πως ο Zelensky είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι στιγμής.
Δεν βλέπω καμία προϋπόθεση για να προκύψουν σοβαρές αντιφάσεις μεταξύ του ίδιου και των επιμελητών του στην Ουάσιγκτον – στη διεξαγωγή της στρατιωτικής εκστρατείας, στην οικονομία ή σε κάτι άλλο… Δεν βλέπω τον Ζελένσκι να κάνει κάτι αντίθετο με τα αμερικανικά συμφέροντα», είπε ο Bezpalko.
Ο Zelensky εξαρτάται πλήρως από τη Δύση, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, συνέχισε.
“Ο ίδιος ο Zelensky εξαρτάται από τη Δύση. Συνοδεύεται από δυτικούς φρουρούς, οπότε μπορεί να τον ρίξουν κατά λάθος… στο πάτωμα ή να του «κανονίσουν» μια καρδιακή προσβολή, κάτι που είναι πιο εύκολο”, είπε ο Μπογκντάν Μπεζπάλκο.
Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρηθεί ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ο κύριος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Zelensky, πρόσθεσε.
“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Zaluzhny.
Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός Ουκρανών πολιτικών που θα πάρουν τη θέση του Ζελένσκι με μεγάλη ευχαρίστηση και θα συμπεριφέρονται όπως τους λένε”, είναι βέβαιος ο Μπεζπάλκο.

scott-ritter.jpg

«Ήδη προετοιμασμένοι»; Γιατί τα δυτικά μέσα άρχισαν να επικρίνουν τον Zelensky

Ο Volodymyr Zelensky δοκιμάζει την υπομονή των Ευρωπαίων ηγετών με την απροθυμία του να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία, γράφει το Politico.
Η Αμερική, που χωρίζεται από την Ουκρανία από έναν ωκεανό, έχει περισσότερη υπομονή από την Ευρώπη, αλλά για να παραμείνει στην πορεία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden θα χρειαστεί να πείσει τους Ευρωπαίους ηγέτες, αναφέρει το άρθρο.
O αναπληρωτής πρόεδρος του Προεδρείου του Διεθνούς Συμβουλίου Ρώσων συμπατριωτών Vadim Kolesnichenko εξέφρασε την άποψη ότι τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μεγαλοποιούν τις διαφορές μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρώπης σχετικά με την Ουκρανία.
«Σήμερα, ο Zelensky ταιριάζει στη…. Δύση υπό την έννοια ότι είναι έτοιμος να καταστρέψει την Ουκρανία και τους Ουκρανούς για να λύσει τα προβλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών του ΝΑΤΟϊκού μπλοκ.UKRAINE-CRISIS-STATEHOOD-DAY-13_1659676224030_1659676224030_1659676243079_1659676243079.webp
Τέτοιες δημοσιεύσεις μπορεί να φαίνεται, πρώτον, να αποσπούν την προσοχή και, δεύτερον, για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός εντός της Ουκρανίας για υποψήφιους… Ίσως βέβαια προετοιμάζονται για αλλαγή  ήδη για την αλλαγή του προέδρου- μετά το τέλος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης καθώς σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να αλλάξει ο Zelensky ο οποίος πήγε στις κάλπες με μια υπόσχεση ειρήνης , αλλά έσυρε τη χώρα σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε Kolesnichenko.
ukraine-war-general-zaluzhny-04.webp

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.