ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το στέλεχος της ΝΔ που έκανε την ανάρτηση για τα Ίμια εντάχθηκε στους «Έλληνες για την Πατρίδα» του Η.Κασιδιάρη

1 min read

Την αποχώρηση του από την ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε ο Δήμος Κυριλίδης, που πριν από λίγες ημέρες είχε ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός πως δεν είχε κάνει καμία αναφορά στους πεσόντες των Ιμίων. 

Ο πρώην πλέον υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Ν.Ε. Πέλλας της ΟΝΝΕΔ εντάχθηκε στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, Έλληνες για την Πατρίδα. 

«Προχθές, εξέφρασα δημόσια αυτά που εκατοντάδες χιλιάδες νέοδημοκράτες συζητούν καθημερινά. Δυστυχώς, η κομματική ηγεσία δεν αφυπνιστηκε, αλλά με παρέπεμψε στο πειθαρχικό ζητώντας την καρατομηση μου.

Μόνο και μόνο επειδή εξέφρασα διαφορετική άποψη.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη (το τονιζουμε αυτό) έχει εδώ και πολύ καιρό πάθει vertigo και κινείται αριστερόστροφα, πολύ μακριά από τις παραδοσιακές αξίες που θα έπρεπε να εκφράζει ένα δεξιο κόμμα.

Εδώ και μήνες παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πολιτική προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου, του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με τον δυναμικό του λόγο τολμάει να αναφέρεται σε όλα αυτά που η ηγεσία της δικής μου παράταξης επέλεξε να “ξεχάσει”.

Ως εκ τούτου, ανακοινώνω ότι από σήμερα αποχωρώ από την Νέα Δημοκρατία και προσχωρω στην παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη, τους “Έλληνες για την Πατρίδα” και θα συνεχίσω τον αγώνα μου για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα από τον ελπιδοφόρο αυτόν πολιτικό φορέα!» δήλωσε το πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Στην είδηση στάθηκε και ο Ηλίας Κασιδιάρης με ανάρτηση του στο Twitter: 

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό για το γεγονός πως δεν έγινε ούτε μία αναφορά στους πεσόντες των Ιμίων, κάτι που οδήγησε στο να κληθεί από το πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ.

«Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε. Όλοι, εκτός από τον “δεξιό” πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους.

Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την “επέτειο” του ψευδο πολυτεχνείου. Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσομένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!», είχε γράψει τότε ο Δήμος Κυριλίδης. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.