ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το ραντεβού Τσίπρα-Παπαχριστόπουλου «μπουρλότιασε» τον Καμμένο

1 min read

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς χωρίς να έχει ειδοποιηθεί ο Πάνος Καμμένος και αυτό επιβεβαίωσε και ο βουλευτής

Ενα ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο φέρεται να είναι η αιτία της οργής του Πάνου Καμμένου που έχει οδηγήσει ένα βήμα πριν από την ρήξη την κυβερνητική συμμαχία. 

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς χωρίς να έχει ειδοποιηθεί ο Πάνος Καμμένος και αυτό επιβεβαίωσε και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο iefimerida.gr λέγοντα ότι το ραντεβού ήταν για την ανταλλαγή ευχών και για τίποτα άλλο.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε: «Πήγα, όπως και πολλοί άλλοι βουλευτές, να ευχηθώ καλή χρονιά στον πρωθυπουργό. Αν είναι δυνατόν. Αν ήθελα να κάνω μυστικό ραντεβού θα πήγαινα παραμονή Πρωτοχρονιάς με τριάντα ανθρώπους, αστυνομικούς, συνεργάτες κλπ μπροστά; Να ενημερώσω ότι πάω να πω χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό; Αν είναι δυνατόν…».

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη είναι η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε διαδοχικές επιθέσεις στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, μέσω Τwitter.

Σε νέα ανάρτησή του, ο υπουργός Αμυνας αποκάλεσε ξανά «ολετήρα» τον κ. Κοτζιά, αλλά επιτέθηκε και στους «συνοδοιπόρους» του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:

«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και “μαφιόζικα”, δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…».

Είχε προηγηθεί ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, πάντα μέσω Twitter, στο οποίο ο κ. Καμμένος έγραψε: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.