ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το ραντεβού της ΑΕΚ για Νάρσινγκ, ο χαφ και ο Μάζουρεκ

1 min read

Η επερχόμενη επίσκεψη του Έντσο Ραϊόλα πιθανόν να φέρει εξελίξεις στο θέμα Νάρσινγκ στην ΑΕΚ – «Καίει» πιο πολύ το θέμα χαφ

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στην ΑΕΚ δείχνουν να είναι όλο και πιο δραστήριοι στο μεταγραφικό κομμάτι.

Η Ένωση αναμένεται να ενισχυθεί στη χειμερινή περίοδο προτεραιότητά της είναι η ένας χαφ, που κακώς δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι όπως παραδέχονται στον σύλλογο. Ακόμη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης το τόνισε πρόσφατα, επισημαίνοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν έναν παίκτη για αυτήν τη θέση μόνο αν βρουν μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα έχει τα φόντα για να βοηθήσει.

Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης κινούνται για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και εκεί ρίχνουν το βάρος εν όψει Γενάρη. Ο διεθνής Κολομβιανός, Ντάνιελ Τόρες, είναι ψηλά, αλλά όχι σε πρώτο πλάνο σύμφωνα με τη «Live Sport» και υπάρχουν ονόματα στη λίστα της ΑΕΚ που καλύπτει τα «θέλω» της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ψαχτεί -έστω και με λιγότερη ζέση- για παίκτες σε άλλη θέση.

Ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ επιστρέφει δειλά-δειλά στο προσκήνιο. Ο Ολλανδός εξτρέμ όχι μόνο απασχόλησε έντονα το καλοκαίρι, αλλά έφτασε πολύ κοντά στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε στη Σουόνσι και φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά με την ομάδα της Championship. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ μπορεί να τον «κλείσει» από τώρα για τον Ιούνιο ως ελεύθερο, αλλά είναι πολύ πιθανό να επαναπροσεγγίσει την πλευρά του και την αγγλική ομάδα για να τον πάρει από το Γενάρη.

Ο ξάδερφος του διάσημου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, Έντσο, θα βρεθεί προσεχώς στην Ελλάδα και σίγουρα θα έχει συζητήσεις με Παναθηναϊκό (για Μακέντα), με ΠΑΟΚ (για Ελ Καντουρί) και Λαμία (για Μαστούρ). Όπως αναφέρεται στην «Ώρα» είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση και με την πλευρά της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιδιώκουν αυτό το ραντεβού.

Ένας παίκτης από τη Super League για τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει θετικότατη άποψη είναι ο Φρανκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού, όπως αναφέρεται στην «Ώρα» και δεν αποκλείεται ο 50χρονος τεχνικός να εισηγηθεί την απόκτησή του εν όψει Ιανουαρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.