ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το πρώτο βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του μοιραίου An-148 στη Μόσχα

1 min read

Τέσσερα μόλις λεπτά ήταν αρκετά για συμβεί η τραγωδία. Ένα αεροσκάφος Antonov An-148 των Saratov Airlines  συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, παρασύροντας στο θάνατο 71 ψυχές.

Μετά από περίπου 4 ώρες ερευνών οι αρχές εντόπισαν το μαύρο κουτί το οποίο αναμένεται να «μιλήσει» για τα ακριβή αίτια της πτώσης. Ωστόσο όπως μετέδωσε το Russia Today, ο πιλότος αμέσως είχε εκπέμψει συναγερμό στον πύργο ελέγχου, αναφέροντας τεχνική βλάβη και πως προετοιμαζόταν για αναγκαστική προσγείωση

Δεν είναι σαφές προς το παρόν τι προκάλεσε τη συντριβή, με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι το αεροπλάνο πήρε φωτιά στον αέρα και τα συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε μία μεγάλη περιοχή. Όπως επίσης και τα δεκάδες πτώματα των επιβαινόντων. Ερευνητές δήλωσαν πως ξεκίνησαν ποινική έρευνα για το ατύχημα και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων και διέταξε τη σύσταση ειδικής ερευνητικής επιτροπής.

Δείτε  το βίντεο από κάμερα ασφαλείας με το αεροσκάφος να συντρίβεται στο έδαφος. Η λήψη είναι μακρινή αλλά είναι εμφανής η έκρηξη από το γεμάτο καύσιμα αεροσκάφος.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.