ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το οπλοστάσιο των κρατουμένων στον Κορυδαλλό Φωτογραφίες

1 min read

Ένα μεγάλο οπλοστάσιο το οποίο έκρυβαν οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού εντόπισαν οι Αρχές μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κελιά. Αφορμή των εφόδων στάθηκαν οι άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης με τους έγκλειστους να συγκρούονται με μαχαίρια, να σπάζουν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και να επιχειρούν να καταλάβουν το διοικητήριο.  

Σε μόλις πέντε ώρες ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε τρεις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού, όπως αναφέρουν πηγές και φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ εντοπίστηκαν τάβλες με καρφιά, κοντάρια με λόγχες, καμουφλαρισμένα γυαλιά όπως επίσης και μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Φωτογραφίες από τα ευρήματα των Αρχών μετά τις εφόδους στα κελιά των κρατουμένων:

Σημειώνεται πως η πρωινή ένταση εκτονώθηκε όταν επενέβησαν τα ΜΑΤ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Αναταραχή υπήρξε σήμερα το πρωί ανάμεσα σε κρατουμένους δύο πτερύγων (Β΄ και Ε΄) του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού – Ι, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή εκτεταμένες συμπλοκές.

Αφού ασφαλίστηκαν οι πτέρυγες, με τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κρατούμενοι εισήλθαν στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του Καταστήματος. Διεξάγονται έρευνες στους χώρους των πτερύγων για πιθανά απαγορευμένα αντικείμενα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.