ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Ιανουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Tο ΝΑΤΟ μεταφέρεται στην Ουκρανία όπως ήθελε ο Μπρεζίνσκι: Οι Αμερικανοί θέλουν να αποκτήσουν «φυλάκιο» έξω από την Μόσχα

1 min read

Μετά την απαίτηση του Κιέβου και για απόκτηση πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων και μαχητικών αεροσκαφών Εurofighter και Τοrnado και με δεδομένο ότι ήδη έχουν μεταφερθεί και αναπτυχθεί πολυάριθμα ΝΑΤΟϊκά οπλικά συστήματα όπως και πολλές χιλιάδες ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες (υποτίθεται μισθοφόροι) στην Ουκρανία, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως το ΝΑΤΟ, πέτυχε ήδη τον στόχο του και έχει εντάξει την Ουκρανία στους «κόλπους» του ή ότι απομείνει από αυτήν μετά τον πόλεμο.

Με λίγα λόγια το όνειρο του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να αποκτήσουν οι ΗΠΑ αμερικανικό «φυλάκιο» στην Ουκρανία έξω από την «πόρτα» της Μόσχας έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με ευθύνη των Ρώσων που έπρεπε να είχαν αντιδράσει με όλη την ισχύ τους στις μεταφορές δυτικών οπλικών συστημάτων.

Η Ουκρανία ζήτησε χθες να της προσφέρουν οι χώρες του ΝΑΤΟ και η Δύση πολεμικά πλοία και υποβρύχια μετά την ανακοίνωση της Γερμανίας ότι θα στείλει βαρέα άρματα μάχης Leopard 2 στο Κίεβο.

Κάτι που αν συμβεί δεν θα απομένουν και πολλά «δευτερόλεπτα» στο «ρολόι της Αποκάλυψης» πριν ο πλανήτης οδηγηθεί σε πυρηνικό όλεθρο.

Με λίγα λόγια η Ουκρανία έχει ζητήσει το ΝΑΤΟ να μεταφερθεί μέσα στην Ουκρανία με όλα τα διαθέσιμα οπλικά συστήματα σε στεριά, αέρα και θάλασσα μία διαδικασία που ξεκίνησε πριν από 11 μήνες με την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης.

«Θα χρειαστούμε πολεμικά πλοία για να προστατευθούν οι ακτές, έχουμε πολύ μεγάλη ακτογραμμή. Θα χρειαστούμε επίσης υποβρύχια για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο μιας νέας επίθεσης από τη θάλασσα στη Μαύρη Θάλασσα», δήλωσε ο Ουκρανός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρίι Μέλνικ μιλώντας στα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα RTL και ntv σήμερα.

Φυσικά εδώ τίθεται το ζήτημα πως θα παραδίνονταν πολεμικά πλοία και υποβρύχια στην Ουκρανία και από ποιους. Μέσα στην Μαύρη Θάλασσα; Έξω από την Μαύρη Θάλασσα; Θα περάσουν τα Στενά με την άδεια της Τουρκίας για να παραδοθούν στην Ουκρανία; Η Ρωσία τι θα κάνει; Θα το επιτρέψει; Πλέον κάτι τέτοιο θα σήμαινε κάθετη κλιμάκωση.

Τα άρματα μάχης, την παροχή των οποίων στο Κίεβο τελικά ενέκρινε σήμερα το Βερολίνο, θα πρέπει να είναι μόνο το πρώτο βήμα, σημείωσε ο Μέλνικ.

«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, οι Ρώσοι παράγουν όπλα με πολύ γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας ότι ο πόλεμος κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

Νωρίτερα σήμερα ο Μέλνικ επεσήμανε ότι και η ουκρανική Αεροπορία χρειάζεται ενίσχυση. Η Γερμανία θα μπορούσε, για παράδειγμα, να βοηθήσει με την παροχή Tornado Eurofighter, είπε ο Ουκρανός υπουργός.

Δηλαδή η Ουκρανία ζητάει από όλους (και την Ελλάδα) να «ξηλωθούν» και να δώσουν ότι διαθέτουν.

Για να καταλάβουμε την γενική εικόνα. Αν πολυάριθμα χερσαία, ναυτικά και αεροπορικά οπλικά συστήματα από το ΝΑΤΟ εγκατασταθούν στην Ουκρανία, δεν θα έχει καμία διαφορά από το ΝΑΤΟ να βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, ή η Ουκρανία να έχει ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Αν πραγματοποιηθούν όλα αυτά και δεδομένου ότι υπάρχει άγνωστος αριθμός χιλιάδων Δυτικών (υποτίθεται μισθοφόρων) που πολεμούν στην πρώτη γραμμή, τότε δεν απομένει τίποτε άλλο από μία επίσημη κήρυξη πολέμου Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

Οι Ουκρανοί ξεκίνησαν ζητώντας αντιαρματικά και MANPADS, δηλαδή φορητά αντιαεροπορικά συστήματα. Βασικά οι Δυτικοί τους λένε πάντα τι να ζητήσουν, για να υπάρχει το επίσημο αίτημα της υποτιθέμενης ανεξάρτητης χώρας.

Μετά ζήτησαν όπλα και πυρομαχικά Πυροβολικού.Εν συνεχεία τους παραδόθηκε ότι σοβιετικό υλικό διέθεταν οι χώρες του ΝΑΤΟ.

Τώρα θα τους παραδοθούν σύγχρονα άρματα μάχης και σύγχορνα ΤΟΜΑ.

Αν πάρουν πολεμικά πλοία, υποβρύχια και δυτικά μαχητικά (υποτίθεται ότι τα ζήτησε το Κίεβο πάλι) μετά τι απομένει; Να ζητήσουν πυρηνικά όπλα; Να εγκατασταθούν πυρηνικά όπλα έξω από την ρωσική μεθόριο όπου δεν θα υπάρχει χρόνος αντίδρασης σε ένα πρώτο αμερικανικό πυρηνικό πλήγμα;

Γιατί αυτό θα είναι η τελευταία πράξη ενός πολέμου Ρωσίας-ΗΠΑ με την διαφορά ότι οι Αμερικανοί έβαλαν έξυπνα μπροστά τις περίπου 40 χώρες για να βγουν αυτοί αλώβητοι και όποιος την πληρώσει να είναι κάποιος άλλος εκτός από αυτούς.

Στην ουσία με την Ουκρανία αποκόπτουν την Ρωσία από την Ευρώπη και διέλυσαν την όποια προσέγγιση είχαν Ρωσία και Γερμανία τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Αυτό σηματοδότησε και η δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream. Την οριστική διακοπή των ενεργειακών σχέσεων Ρωσίας-Γερμανίας.

Ο ιδρυτής του Stratfor και και διάσημος πολιτικός αναλυτής Τζωρτζ Φρίντμαν είχε πει το εξής: «Το πρωταρχικό συμφέρον των ΗΠΑ, για το οποίο διεξάγουμε πολέμους εδώ και έναν αιώνα (Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και Ψυχρός Πόλεμος) ήταν η σχέση μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας. Γιατί ενωμένες είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να μας απειλήσει και το ενδιαφέρον μας ήταν πάντοτε να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί».

Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Χάστινκς Ισμέι, θεωρούσε ότι σκοπός του ΝΑΤΟ ήταν να «κρατήσει τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω».

Μαντέψτε τι γίνεται μέχρι τώρα με τον πόλεμο στη Ουκρανία. Το ωραίο είναι πως η γερμανική κυβέρνηση Σολτς το έκανε αυτό εκούσια!

Ο Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι στον βασικό του σχεδιασμό θεωρούσε απαραίτητο οι ΗΠΑ να αποσπάσουν την Ουκρανία από το ευρασιατικό μπλοκ και να την ενσωματώσουν στη Δύση, θεωρώντας ότι «χωρίς την Ουκρανία, η Ρωσία δεν είναι πλέον ευρασιατική αυτοκρατορία. Μπορεί ακόμα να φιλοδοξεί να αποκτήσει αυτοκρατορικό καθεστώς, αλλά στη συνέχεια θα γινόταν κυρίως ασιατική αυτοκρατορία».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.