ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει το έδαφος για τις κατ’ ευθείαν συνομιλίες Ελλάδος – Τουρκίας

1 min read

Tα παπαγαλάκια της κυβέρνησης κρύβουν εντέχνως το γεγονός ότι ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ συνομιλίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας σε τεχνικό επίπεδο.

Όχι τυχαία ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε την έναρξη συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την ανατολική Μεσόγειο.

Ο Στόλτενμπεργκ θέλει να φέρει την ελληνική πλευρά προ τετελεσμένου και να της ασκήσει πίεση. H ανακοίνωση του ΝΑΤΟ είναι ένα σαφές μήνυμα των ΗΠΑ προς την Ελλάδα να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις ακόμα και με τα τουρκικά πλοία εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. 

Μετά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβερνήσεως ότι δεν έχουν ξεκινήσει συνομιλίες, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, “διόρθωσε” τα λεγόμενά του δηλώνοντας:  «Eίναι περισσότερο τεχνικές συζητήσεις παρά διαπραγματεύσεις και  δεν αντικαθιστούν τις προσπάθειες της Γερμανίας για πολιτική διαπραγμάτευση. Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη, αλλά οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει».

Επί της ουσίας επιβεβαίωσε ότι έχουν αρχίσει οι συνομιλίες και ότι αυτές είπε ότι είναι “τεχνικές συζητήσεις”… Άρα συζητήσεις γίνονται κι όλα δείχνουν ότι οδηγείται η Ελλάδα στο σφαγείο της Χάγης και στο ξεπούλημα της εθνικής της κυριαρχίας.

Δημοσίευση στα Social Media