ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το μέλλον εφιάλτης για την Ανθρωπότητα που «προβλέπει» ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Νέες πανδημίες και νέα εμβόλια

1 min read

Νέες πανδημίες και νέα εμβόλια «αποκάλυψε» ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και γνωστός διεθνιστής Τόνι Μπλερ ο οποίος δήλωσε ότι έρχεται μία  «νέα σειρά ενέσιμων εμβολίων» τα επόμενα χρόνια και τα οποία «πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες» και συνεπώς γι’ αυτό πρέπει να είναι «φακελωμένοι» και υπό έλεγχο.

“Νομίζω ότι δεν θα έχετε την εστίαση που χρειάζεται, εκτός αν ξεκαθαριστούν 2 πράγματα. Το ένα είναι ότι υπάρχει μία συνεχής πρόκληση και ευκαιρία και δεν αφορά μόνο τον COVID, αλλά το γεγονός ότι θα έχουμε μία ολοκαίνουργια σειρά εμβολίων, ενέσιμων, που πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες. Μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στην υγεία”.

Σημειώνεται ότι προ τριών ημερών πάλι από το WEF δήλωσε ότι, θέλει να ξέρει ποιοι είναι εμβολιασμένοι και ποιοι όχι… γιατί τα επόμενα εμβόλια όπως είπε θα είναι πολλαπλών δόσεων και ζητάει την δημιουργία μίας πλατφόρμας ψηφιακής καταγραφής!

To φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι σαφές ότι έθεσε ως προτεραιότητα τις μορφές ελέγχου που θα επιβληθούν τα επόμενα χρόνια για να «τσεκάρονται» όλοι οι πολίτες τουλάχιστον των δυτικών χωρών ως προς τα πιστεύω τους, την τοποθεσία τους, που πάνε και τι θέλουν.

O Tόνι Μπλερ είπε: «Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι. Κάποια από τα εμβόλια που θα έρθουν θα είναι πολλαπλών δόσεων και για λόγους που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την αντιμετώπιση μιας πανδημίας για τα εμβόλια θα πρέπει να έχουμε μία σωστή πλατφόρμα ψηφιακής καταγραφής».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.