Το Mega «μετρά» αντίστροφα: Σε 15 ημέρες πέφτει «μαύρο»!

Newskamatero

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους επιβεβαίωσε ότι το Mega Channel σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν.

Στην ερώτηση δημοσιογράφων αν με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και τη διάθεση των πέντε τηλεοπτικών αδειών, το Mega Channel θα κλείσει, ήταν σαφής. «Ναι, αφού θα πάνε οι άλλοι να καταβάλουν το αντίτιμο…», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι δυνατόν το συγκεκριμένο κανάλι να εκπέμπει έτσι.

Η ώρα «μηδέν» για το Μεγάλο Κανάλι αναμένεται στο τέλος του 15νθημέρου, οπότε και λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης των 3,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή Cnn.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Από ηρωίδα, κατηγορούμενη για διακίνηση ανθρώπων στο Αιγαίο

Υπό άλλες συνθήκες, αυτή την εβδομάδα η Σάρα Μαρντίνι θα παρακολουθούσε τα πρώτα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στο Bard College του Βερολίνου. Από τα τέλη Αυγούστου, όμως, η 23χρονη πρόσφυγας από τη Συρία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για συμμετοχή σε εγκληματικό δίκτυο διακίνησης ανθρώπων. Μια απροσδόκητη τροπή για τη […]