ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Mega επιστρέφει με πρόσωπα πρώτης γραμμής και νέους τηλεαστέρες

1 min read

Aπό τον Οκτώβριο του 2018 που έπεσε μαύρο, το κοινό, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι άνθρωποί του που το στήριξαν-υποστήριξαν και στις δόξες και στις δύσκολες στιγμές δεν έπαψαν στιγμή να ελπίζουν στην επιστροφή του. Σε μία επιστροφή που πήρε σάρκα και οστά χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μέσα στο 2020.

Την 1η Νοεμβρίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να αποκτήσει την πολυπόθητη ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA, με προσφορά 33.999.999 ευρώ στον πολυσυζητημένο πλειοδοτικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε. Eκτοτε ο επιχειρηματίας και τα σχέδια του μονοπωλούν το ενδιαφέρον και βάζουν φωτιά σε δημοσιεύματα και φήμες αναφορικά με το πότε θα εκπέμψει ξανά το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, σαφής ημερομηνία πρεμιέρας δεν υπάρχει, καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν όλα τα νομικά ζητήματα της μεταβίβασης των στοιχείων της Τηλέτυπος στην Aλτερ Eγκο ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά να υπάρξει η καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την επιστροφή του MEGA στις οθόνες.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, βέβαια, το επιτελείο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού δεν σταματά τις επαφές με πρόσωπα και παρουσιαστές πρώτης γραμμής προκειμένου όλα να είναι έτοιμα τη σωστή στιγμή. Με κάποιους από τους τηλεαστέρες έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές, ενώ με κάποιους άλλους οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι εκτός των αγαπημένων σειρών του MEGA, που θα έχουν πρωταγωνιστική θέση στο πρόγραμμα, αρχικά έμφαση θα δοθεί στην ενημέρωση και σε δεύτερο χρόνο στην ψυχαγωγία.

Ενημέρωση

  • Χριστίνα Λαμπίρη

Είχε δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να βρεθεί με εκπομπή στο ONE TV, εδώ και καιρό. Ωστόσο, μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του MEGA, τα πλάνα άλλαξαν κι έτσι η παρουσιάστρια «έκλεισε» στο πάλαι πότε μεγάλο κανάλι να κάνει εκπομπή κοινωνικού και ενημερωτικού περιεχομένου, με κάποια στοιχεία lifestyle. Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, τη θέλουν να πηγαίνει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και όχι καθημερινά, όπως είχε αρχικά ακουστεί.

  • Νίκος Ευαγγελάτος

Ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και πολύ καιρό. Αρχικά το deal τους αφορούσε στο ONE TV, τώρα όμως στο MEGA, με τον παρουσιαστή να ετοιμάζεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Η ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται ότι είναι έτοιμη και θα είναι από τις πρώτες που θα βγουν στον αέρα καθώς όλα είναι υπό έλεγχο και προγραμματισμένα.

  • Δώρα Αναγνωστοπούλου

Αποχαιρέτησε την ΕΡΤ γιατί δέχτηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από τον επιχειρηματία. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα είναι από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν πολύ, καθώς θα είναι η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου του MEGA. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που τη χαρακτηρίζουν ήδη ως τη νέα Ολγα Τρέμη, με τη δημοσιογράφο να ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

  • Γιάννης Πρετεντέρης

Την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA ο ίδιος δήλωνε ότι ήταν μέρα χαράς, τονίζοντας ότι «με την επιστροφή του MEGA στη μικρή οθόνη, η οποία είναι θέμα χρόνου, ανασυγκροτείται ένας μεγάλος οργανισμός που ήταν σημείο αναφοράς στην ελληνική κοινωνία». Ο Γιάννης Πρετεντέρης, που έχει συνδέσει το όνομά του με το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι, έχει δώσει ήδη τα χέρια να αναλάβει μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα θυμίζει την «Ανατροπή».

Στα σκαριά η ψυχαγωγία

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πληροφορίες τη θέλουν, εδώ και καιρό, να συζητά με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη για εκπομπή στο ONE TV. Ωστόσο, πλέον, φαίνεται ότι έχει δεχτεί πρόταση για το νέο MEGA, που πιθανότατα θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2020. Η πρόταση αφορά σε εκπομπή το Σαββατοκύριακο, όπως αυτή που παρουσίαζε στον ALPHA πριν από κάποια χρόνια. Οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια, καθώς υπάρχουν ακόμη πράγματα να διευθετηθούν.

  • Αντώνης Ρέμος

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι ετοιμάζει τη δική του εκπομπή στον ALPHA. Ωστόσο, η ιδέα δεν προχώρησε και τώρα ο τραγουδιστής πολιορκείται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στόχος είναι να βγει στον αέρα μία βραδινή μουσική εκπομπή, όπου ο τραγουδιστής θα συζητά με καλούς φίλους σε μία παρεΐστικη ατμόσφαιρα και, φυσικά, από το σκηνικό δεν θα λείπουν η ζωντανή ορχήστρα και τα ωραία τραγούδια.

  • Μαίρη Συνατσάκη

Η παρουσιάστρια, που απέχει έπειτα από δική της επιλογή τα τελευταία χρόνια από την TV, έχει έρθει σε επαφές με στελέχη του πρώην One TV, νέου MEGA, εδώ και καιρό. Οπως έχει δηλώσει και η ίδια: «Είμαστε σε συζητήσεις για ένα πολύ καλό project, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές».

  • Σάσα Σταμάτη

Η ξανθιά δημοσιογράφος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού ήδη εργάζεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κι έτσι οι συζητήσεις ήταν αναμενόμενο ότι θα αποφέρουν καρπούς. Η Σάσα Σταμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενταχθεί τελικά στο «νέο» Mega και πιθανότατα θα παρουσιάζει εκπομπή στη βραδινή ζώνη του καναλιού.

  • Γιώργος Καπουτζίδης

Ηταν 19 Αυγούστου όταν ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ και το μουσικό σόου «Voice». Λίγες μέρες αργότερα, πληροφορίες ήθελαν τα στελέχη του ONE TV του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνουν πρόταση στον ηθοποιό-σεναριογράφο-παρουσιαστή για να βρεθεί στο νέο κανάλι. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και, για αρχή τουλάχιστον, αυτό που θα παρουσιάσει στο MEGA, πλέον, είναι μία εκπομπή με τίτλο «Team Hellas», που θα φιλοξενεί τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

  • Αλέξανδρος Παπανδρέου

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους σεφ της γενιάς του, ενώ παρουσίασε για αρκετά χρόνια την εκπομπή «Παρέα στην κουζίνα» με μεγάλη επιτυχία. Πιο ώριμος από ποτέ, στην καλύτερή του επαγγελματική φάση και με μία δική του παραγωγή, ο σεφ θα παρουσιάζει καθημερινά το μαγειρικό πρότζεκτ «Νόστιμα και Απλά», διάρκειας 30 λεπτών.

Ελεύθερου Τύπο της Κυριακής

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.