ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Κρανίδι, οι λαθρομετανάστες,και ένα ανεύθυνο και εθνικά επικίνδυνο κράτος!

1 min read

Με χρήματα του Ελληνικού Λαού έτρωγαν, κοιμόντουσαν και ήταν ελεύθεροι να στήσουν και κύκλωμα πορνείας, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς…

Το τι συμβαίνει στις περίφημες “δομές φιλοξενίας”, που υπήρχαν πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, διατηρήθηκαν με πολλές νέες θέσεις εργασίας δικών τους παιδιών επί ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζονται βέβαια επί Νέας Δημοκρατίας, δεν το διανοείται ανθρώπου νους!

Τα όσα συνέβησαν στο Κρανίδι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στις περίφημες “δομές φιλοξενίας”, από τις οποίες κάποιοι έχουν κερδίσει εκατομμύρια, λαμβάνουν χώρα μαχαιρώματα, βιασμοί παιδιών, διακίνηση ναρκωτικών και φυσικά και πορνεία.

Εις ό,τι αφορά το Κρανίδι με αφορμή τα πολλά κρούσματα του κορωνοϊού, μάθαμε τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να επιβληθεί καραντίνα για 14 ημέρες, σε όλο το δήμο Ερμιονίδας για προληπτικούς λόγους.

Το μέτρο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι στην περιοχή είχε δημιουργηθεί κύκλωμα πορνείας από “μετανάστριες” γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες διάδοσης του ιού.

Μόνο αυξάνει τις πιθανότητες;… Και εσείς τι κάνατε “κύριοι” νεοδημοκράτες αντιρατσιστές, που θα διώχνατε τους λαθρομετανάστες; Νοικιάζετε ξενοδοχεία με χρήματα του Ελληνικού Λαού για να τα μετατρέπετε σε αφρικανικά μπορντέλα;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.