Το κόμμα του σφαγέα Κεμάλ ανακοίνωσε προεκλογική ομιλία στην… Κομοτηνή!

Newskamatero

Όχι, δεν πρόκειται για κανενός είδους νοσηρό αστείο. Όπως ανακοινώθηκε σε δημοσίευση της εφημερίδας «Αϊντινλίκ» και μας μετέφερε η ιστοσελίδα tourkikanea, το κόμμα CHP ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεών του και σε αυτές περιλαμβάνεται και η Κομοτηνή!
Το συγκεκριμένο κόμμα είναι το κόμμα που ίδρυσε ο σφαγέας του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ, και για πολλά χρόνια αποτέλεσε το μόνο κόμμα στην τουρκία και ο πρόεδρός του, Κιλιτσντάρογλου, που μιλάει για νησιά «κατεχόμενα από την Ελλάδα», έχει δηλωθεί ότι θα βρίσκεται στην Κομοτηνή στις 31 του μηνός για προεκλογική συγκέντρωση.

Και όλα αυτά ενώ οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί βρίσκονται όμηροι της τουρκίας και η τουρκική προκλητικότητα εντείνεται σε όλα τα μέτωπα.

Μέχρι την ώρα που γράφονται τούτες εδώ οι γραμμές δεν έχει υπάρξει διάψευση του δημοσιεύματος από πλευράς του Υπουργείου Εξωτερικών.

Έχει, αλήθεια, η ελληνική κυβέρνηση δώσει άδεια για αυτή την συγκέντρωση που ανακοινώθηκε; Τόσο γιουσουφάκια πια;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Cuba : crash d'un avion de ligne Boeing 737 lors de son décollage à La Havane

Les médias cubains ont annoncé qu’un Boeing 737 s’était écrasé peu après avoir décollé de l’aéroport international de La Havane. Le 18 mai, un avion de ligne Boeing 737 s’est écrasé peu après son décollage de l’aéroport international Jose Marti de La Havane. L’agence de presse cubaine, Prensa latina, a […]