ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Ιράν προειδοποιεί πως θα ξεκινήσει βομβαρδισμό τουρκικών θέσεων σε περίπτωση που τα τουρκικά στρατεύματα δεν αποχωρήσουν από την Συρία

1 min read

ΤΕΧΕΡΑΝΗ -Η Ιρανική Ισλαμική Δημοκρατία στρέφεται εναντίον των επιθετικών στρατηγικών της Τουρκίας και προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει τις τακτικές αυτές έναντι της Συριακής Κυβέρνησης, θα προβεί σε βομβαρδισμό τουρκικών θέσεων στις τουρκικές περιοχές χωρίς προειδοποίηση.

”Το Ιράν έχει δηλώσει επίσημα την ετοιμότητά του, θέλοντας να πάρει εκδίκηση στην περίπτωση που η Τουρκία δεν σταματήσει να βάλει έναντι Συριακών και Ιρανικών θέσεων. Η Τεχεράνη δεν είναι Δαμασκός και δεν πρόκειται να ακούσει τις συμβουλές της Μόσχας”, ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του Ιράν στο πρακτορείο Telegram.

Πρέπει να διευκρινιστεί πως το Ιράν έχει πράγματι την δυνατότητα να βάλει έναντι Τουρκικών και Ισλαμικών θέσεων μέσω βαλλιστικών πυραύλων, των οποίων η αποτελεσματικότητα φάνηκε κατά την διάρκεια των πυραυλικών επιθέσεων σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο Ιράκ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Τουρκία εξαπέλυσε δεκάδες επιθέσεις έναντι Συριακών και Ιρανικών θέσεων στην Συρία, γεγονός που οδήγησε τον Συριακό Στρατό στο να προβεί σε κατάρριψη 4 Τουρκικών UAV.

Μετάφραση Χωριανόπουλος Άγγελος

πηγή: bulgarianmilitary.com

Δημοσίευση στα Social Media