ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Ιράν «απαντά» στις ΗΠΑ και σε ψηφιακό επίπεδο: Πάνω από 10.000 κυβερνοεπιθέσεις το λεπτό

1 min read

Οι Ιρανοί «χτύπησαν» και στο ψηφιακό πεδίο, πραγματοποιώντας περί τις 10.000 ψηφιακές επιθέσεις ανά λεπτό, το τελευταίο 48ωρο, σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ

Η «απάντηση» του Ιράν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα από τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, δεν είχε μονάχα τη μορφή πυραυλικών επιθέσεων, που πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ.

Σύμφωνα με ενημέρωση αξιωματούχων από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ, οι Ιρανοί «χτύπησαν» και στο ψηφιακό πεδίο, πραγματοποιώντας περί τις 10.000 ψηφιακές επιθέσεις ανά λεπτό, το τελευταίο 48ωρο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, «οντότητες με βάση το Ιράν» ήταν υπεύθυνες γι’ αυτές τις ψηφιακές επιθέσεις. «Οι επιθέσεις αυτές, που προέρχονται από το Ιράν, αλλά και επιθέσεις από άλλα μέρη του κόσμου, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι προσεκτικοί αυτές τις ώρες, σχετικά με όσα μπορούν να προέλθουν από το Ιράν».

Την ικανότητα του Ιράν στις κυβερνοεπιθέσεις, είχε σχολιάσει τις προηγούμενες ημέρες και ο Μάικ Πομπέο, τονίζοντας: «Οι Ιρανοί έχουν σημαντικές και πολύπλοκες ικανότητες στον κυβερνοχώρο, πρέπει να είμαστε σίγουροι γι’ αυτό».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.