ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

To Facebook φέρνει νέα μεγάλη αλλαγή – Τι θα προσφέρει στους χρήστες του

1 min read

To Facebook φέρνει νέα μεγάλη αλλαγή - Τι θα προσφέρει στους χρήστες του

Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια στην περιοχή που βρίσκεστε; Αν υπάρχει κάποιο event, συναυλία, παράσταση στην πόλη; Θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα; Το μόνο που θα χρειάζεστε σύντομα θα είναι ένα κινητό τηλέφωνο, μια σύνδεση με το διαδίκτυο και ένας λογαριασμός στο Facebook.

 

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι πλέον θα μπορεί να παρέχει στους χρήστες της πληροφορίες για εξόδους, αξιοθέατα, θεάματα, ακόμα και αγορές, μέσω μιας νέας εφαρμογής, του Facebook Local που ήδη έχει προσφερθεί στους κατόχους συσκευών με λειτουργικό iOS και Android στις ΗΠΑ.

Το Facebook Local θα αντλεί πληροφορίες από τα εκατομμύρια επαγγελματικών λογαριασμών, αλλά και από κριτικές φίλων και άλλες πηγές, ώστε να δίνει στον ενδιαφερόμενο μια πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να κάνει και πώς μπορεί να διασκεδάσει όπου κι αν βρίσκεται.

Αναλυτές θεωρούν ότι το Facebook Local όταν αναπτυχθεί πλήρως θα χτυπήσει άλλες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Yelp και το Foursquare, οι οποίες παρέχουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση