ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το είδαμε κι αυτό: Μεθυσμένοι τουρίστες στη Ζάκυνθο επιχείρησαν να κλέψουν το ασθενοφόρο του νοσοκομείου!

1 min read

Απίστευτα είναι τα περιστατικά που σημειώνονται στη Ζάκυνθο με μεθυσμένους τουρίστες να βανδαλίζουν διάφορα σημεία της πόλης, βάζοντας στο στόχαστρο αυτήν τη φορά το νοσοκομείο του νησιού, όπου μεταφέρονται σε κατάσταση απόλυτης μέθης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerazante.gr, το πρόβλημα αποδίδεται στην παντελή απουσία φύλαξης του νοσοκομείου κάτι που το καθιστά ανοχύρωτο με έναν υπάλληλο ιδιωτικής ασφαλείας και μόνο για τις νυχτερινές ώρες, τόσο στα Επείγοντα, όσο και στις Κλινικές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, Βρετανός τουρίστας σε κατάσταση μέθης και σε ψυχοσωματική διέγερση, αφού προκάλεσε υλικές ζημιές στο χώρο των ΤΕΠ και κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς), αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο προκάλεσε αρκετές ζημιές. Ακινητοποιήθηκε με δυσκολία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τον μοναδικό υπάλληλο ιδιωτικής ασφάλειας και ακολούθως συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη ιατρό.

Χτύπησε νοσηλευτή

Στο άλλο περιστατικό, πάλι Βρετανός τουρίστας, διακομίστηκε από την Αστυνομία σε κατάσταση μέθης και σε ψυχοσωματική διέγερση. Μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας, απειλούσε εργαζόμενους στο ΤΕΠ (γιατρούς και νοσηλευτές), χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς στο κτίριο, αναστάτωσε νοσηλευόμενους στην Παθολογική κλινική που ανέβηκε, χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα και όποιος τον πλησίαζε γινόταν επιθετικός μέχρι τελικά να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Ανάγκη φύλαξης

Για το θέμα είναι ενήμερη η Διοίκηση του νοσοκομείου στην οποία έχουν υποβληθεί παρα πολλές αναφορές στις οποίες επισημαίνεται το πρόβλημα αλλά κυρίως ο κίνδυνος τον οποίο διατρέχει το προσωπικό, ο εξοπλισμός αλλά και οι νοσηλευόμενοι με τους συνοδούς τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.