Το χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Βενιζέλο – Μόνο ο Γρηγοράκος στα έδρανα του ΚΙΝΑΛ – ΒΙΝΤΕΟ

Newskamatero

Την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου παρακολούθησε από τα έδρανα της Βουλής ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Την ώρα που όλοι οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ είχαν αποχωρήσει από την Ολομέλεια, ο στενός φίλος και συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, παρέμεινε στην αίθουσα για να ακούσει τον πρώην υπουργό.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χειροκρότησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γρηγοράκος έχει πει πολλές φορές ότι για εκείνον «οι φιλίες παραμένουν αδιαπραγμάτευτες».

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χειροκρότησαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην Ολομέλεια, ενώ ο ίδιος εξερχόμενος της αίθουσας τους χαιρέτησε έναν- έναν δια χειραψίας.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου στους ιδιώτες τον Απρίλιο

Στο ποσό των 1,660 δισ. ευρώ μειώθηκαν τον Απρίλιο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Γενικής Κυβέρνησης προς τον ιδιωτικό τομέα έναντι 1,779 δισ. ευρώ που ήταν τον προηγούμενο μήνα Μάρτιο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την πορεία των μεγεθών της γενικής κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με […]