ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που ξεφτιλίζει την ΣΥΡΙΖΑΙΑ Αχτσιόγλου!

1 min read

Κάποτε έδινε δυναμικό «παρών» στις απεργίες και έβγαζε πύρινους λόγους κατά της τρόικα, καλώντας τους εργαζόμενους να σηκώσουν κεφάλι. Και τώρα καταργεί εργασιακά δικαιώματα και ανοίγει μέτωπο με τους πάλαι ποτέ συντρόφους της του ΠΑΜΕ, συνεργαζόμενη πλήρως με την τρόικα και τους τεχνοκράτες της, που άλλοτε ήταν καταδίκαζε.

Ο λόγος για την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, που πριν αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα είχε επιδείξει έντονη δράση εναντίον της τρόικα αλλά και των τότε κυβερνώντων.

 «Οι μαζικές απολύσεις, η κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, η μετακίνηση και το κλείσιμο των επιχειρήσεων από τη μία νύχτα στην άλλη, αυτά δεν είναι το δίκαιο. Αυτά είναι οι νόμοι τους, αλλά δεν είναι το δίκαιο. Το δίκαιο το φτιάχνουν οι λαοί, δεν το φτιάχνουν οι τεχνοκράτες της τρόικα», δήλωνε η κυρία Αχτσιόγλου στο όχι και πολύ μακρινό 2014, μιλώντας σε συγκεντρωμένους επιχείρησης που βρίσκονταν σε απεργία.
Η κυρία Αχτσιόγλου υποστήριζε ότι η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων συνέβαινε επειδή οι εργαζόμενοι ήταν σκυφτοί και τους καλούσε να σηκώσουν κεφάλι. «Ήρθε η ώρα λοιπόν, τόσο καιρό συνέβαινε αυτό γιατί ήμασταν σκυφτοί, σύντροφοι, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι, αν σηκώσουμε το κεφάλι αυτοί θα είναι σκυφτοί», έλεγε τότε, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για κάποιον… σωσία.Δείτε στο βίντεο τι δήλωνε η νυν υπουργός Εργασίας, όταν ήταν απλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

Δείτε και το βίντεο από την προχθεσινή εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο της υπουργού Εργασίας:

makeleio.g

 

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.