ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Βέλγιο έβγαλε νοκ – άουτ τη Βραζιλία

1 min read

Σοκαρισμένη παρακολουθεί ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος όσα γίνονται στο Μουντιάλ της Ρωσίας που εξελίσσεται στο κορυφαίο ίσως όλων των εποχών, αν και πριν από μερικές δεκαετίες το ποδόσφαιρο είχε άλλους παίχτες και άλλη μαγεία!

Η Βραζιλία πάει σπίτι της! Εκεί που ο μισητός αντίπαλος, η Γερμανία, που τους διέσυρε στο σπίτι τους στο προηγούμενο Μουντιάλ «φιλοδωρώντας» τους με εφτά γκολάκια και πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να «ξεπλύνουν» τη ντροπή σηκώνοντας την κούπα, έρχεται το θαυματουργό Βέλγιο και τους στέλνει πρόωρα στο σπίτι τους!

 

 

Το παιχνίδι ήταν ξανά εκπληκτικό, τουλάχιστον από πλευράς ενδιαφέροντος όσων γινόντουσαν, αν και πολλοί εκτίμησαν στο ημίχρονο, ότι και… δυο μέρες να έπαιζε μπάλα η Βραζιλία, γκολ δεν θα έβαζε!

Η ουσία είναι ότι ο γαλαξίας των Βέλγων αστέρων, Κουρτουά, Ντε Μπρόινε, Φελαϊνί, Λουκάκου, Καράσκο και λοιπών, βρίσκεται πλέον στους «4» έχοντας ισοφαρίσει την καλύτερη ιστορικά τους επίδοση, αυτή του 1986 στα γήπεδα του Μεξικού, με τους Κέλεμανς, Βερκότερεν και Σίφο!

 

 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας επικράτησε η Γαλλία της Ουρουγουάης με 2-0 και πέρασε στους «4», με ένα γκολ-δώρο του τερματοφύλακα Μουσλέρα της Λατινοαμερικάνικης χώρας. Να σκεφτεί κανείς, ότι ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας θεωρούνταν εκ των δυνατών «χαρτιών» της Ουρουγουάης.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και σε ένα φαινομενικά εύκολο σουτ του Αντουάν Γκριεζμάν, η μπάλα πήρε αιφνιδιαστικά τέτοια φάλτσα, με αποτέλεσμα να φύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα, ενώ και το κορμί του ήταν σε λάθος θέση, καθώς είχε κινηθεί προς την αρχική πορεία της μπάλας, μια φάση που «σφράγισε» το τελικό αποτέλεσμα.

Αύριο ακολουθεί το Σουηδία-Αγγλία και το Ρωσία-Κροατία! Θα αποκλείσουν οι φοβεροί Σουηδοί τους Άγγλους, ή έχει έρθει ώρα να κάνει η «μητέρα» του ποδοσφαίρου Γηραιά Αλβιόνα να βρεθεί ξανά στην επιφάνεια; Θα μπορέσει η οικοδέσποινα Ρωσία να βρεθεί στους «4»; Θα μπορούσε άραγε να κάνει όσα και η Ελλάδα στο EURO του 2004; Προσδεθείτε!!!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.